Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Vásároljon már bútort is online!

Vásároljon már bútort is online!

Mennyire gyakori a bútor online vásárlása? Ma már szinte mindent online veszünk meg. Ez a folyamat évekkel ezelőtt kezdődött, és évről évre szinte megduplázódott az online térben elköltött összeg. A tavalyi év folyamán kialakult vírushelyzet ennek még pluszban kedvezett, hiszen a lakosság otthonmaradásra volt kényszerítve, és ezáltal mindent, amit csak lehetett, a neten szerzett be.

Bútorok az online térben

Régebben még csak olyan termékeket mertünk megvenni online, amelyek esetében nem volt nagy kockázat, ha más az anyaga, vagy ismertük az adott terméket, tudtuk, hogy mit fogunk a pénzünkért kapni.

Aztán gombamód szaporodtak a különböző tartós fogyasztási cikkeket árusító webáruházak, majd a nagy hipermarketek is megcsinálták az online shopjaikat. Jelenleg nincs olyan cég, akinek ne lenne webáruháza valamilyen formában.

A bútorok online beszerzése esetében lassabb volt az átállás, hiszen ezek olyan darabok, ahol nagyon fontos, hogy élőben lássuk, tapintsuk meg őket, hogy el tudjuk képzelni, milyen lesz az adott bútordarab a nappaliban vagy hálószobában, gyerekszobában. Szerencsére napjainkra a kellemes tapasztalatok hatására egyre többen merészkednek online bútort is beszerezni.

Számtalan előny!

Ha valaki online vásárol bútort, sok fáradtságtól kíméli meg magát. Rengeteg időt és így pénzt, energiát spórol meg vele, nem kell órákat barangolni egy nagy bútoráruházban, mire eljut egyik helyről a másikra, vagy mire talál egy eladót, hogy információkat tudjon meg az adott termékkel kapcsolatban.

Ráadásul egy webshopon keresztül sokszor olcsóbban hozzájuthat a termékekhez, mint személyesen, hiszen a webáruháznak nem kell fizetnie bérleti díjat, rezsit és bért az alkalmazottaknak.

Segítenek a bemutatótermek!

Sok cég, így a Nonstop Bútor webáruházunk is lehetőséget teremt rá, hogy ha Önnek szükséges, meg tudja tekinteni és tapintani a kiszemelt bútorát. Rendelkezünk egy bemutatóteremmel, ahol ugyan kolléga nincsen cégünktől, de Ön körbejárhatja a bútorokat, és így már el fogja tudni képzelni, hogyan is fog kinézni a lakásában.

Amennyiben megtörténik az online bútor rendelés és vásárlás, akkor előre egyeztetett időpontban és egy munkatársunk jelenlétében történik a szállítás ügyintézése.

Kedvezményes szállítás

Cégünk számtalan ponton próbál kedvezményekkel kedveskedni hűséges vásárlóinak. A szállítás tekintetében is ugyanez érvényes. Ráadásul vannak olyan bútorok, amelyekhez ingyenes szállítás társul. Időről időre érdemes ránézni az oldalunkra, mert különböző akciók várják Ön!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Előfordul, főleg a nagyobb bútorok esetében, hogy a vásárlóink nem rendelkeznek kellő méretű autóval vagy emberi erővel, hogy elszállítsák és otthon összeszereljék a bútort! Így ha Ön is ilyen helyzettel kénytelen szembesülni, ne szomorkodjon! Nálunk lehetősége van a házhoz szállításon kívül arra is, hogy az otthonában a kijelölt helyre letéve, munkatársaink összeállítsák a bútorát.

Egy másik nagyon kedvező kapcsolódó szolgáltatásunk a plusz garanciális javítási lehetőség. Ez azt jelenti, hogy az alap garancián felül lehetőség van egy extra kiterjesztett garancia megvásárlására, melynek következményeként ha bármilyen probléma keletkezik az Ön megvásárolt bútorában, akkor mi ismét segítünk.

Nem kell Önnek szakemberek után kajtatnia, szerelőt vagy szervizt keresnie. Ha szól nekünk, akkor a korábban már ismert munkatársak, akik esetlegesen épp az Ön bútorát szerelték össze a házhoz szállítás alkalmával, fognak kimenni újból Önhöz és ismert terepen, az ismert bútort szakmai hozzáértéssel javítják meg. Ha még maradt kérdése, a Nonstop Bútor áruházunknál munkatársaink várják a megkeresését!