Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Variációk a 2 személyes kinyitható kanapéra

Variációk a 2 személyes kinyitható kanapéra

Először is tisztázni kell, hogy mit értünk 2 személyes kinyitható kanapé kifejezés alatt. Az ember hirtelen azt gondolná, hogy ez egy olyan csukott ágy, amelyen csak két személy fér el, ketten tudnak leülni. Valójában ez alatt a szókapcsolat alatt azt értjük, hogy a kanapé szétnyitható és két személy tud aludni rajta.

A 2 személyes kinyitható kanapé, mint vendégágy?

Természetesen a kényelem és az egészségmegőrzés első rangú szempontok egy kanapé vásárlásakor. Végig kell gondolni életmódbeli és alvási szokásainkat ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, milyen típusú kanapéágyra van szükségünk. Kényelem szempontjából nem mindegy, hogy kell kinyitni az adott ágyat, milyen módon alakítható át egy komfortos fekhellyé.

Amennyiben csak időnként funkcionálna a kanapéágy, mint vendégágy, akkor nem érdemes a kinyitható változatot vásárolni, ahhoz elegendő a kihúzható típus. Ha viszont rendszeresen mi vagy vendégeink azon alszunk, akkor mindenképpen a kinyitható kanapét ajánlott megvenni, mivel annak más az alátámasztása, így biztosítva az egészséges és pihentető alvást a gerinc és az egész test számára.

Ágyneműtartóval vagy anélkül?

Ha már arról beszélünk, hogy a 2 személyes kanapé kinyitható, akkor ez azt jelenti, hogy állandó alvásra is szánt ülőalkalmatosságról van szó. Ebben az esetben joggal feltételezhető, hogy szükséges hozzá egy ágyneműtartó is, ahol napközben a kanapé becsukott állapotában praktikusan az ágyneműt tartjuk.

A 2 személyes kanapé elülső részének kinyitásával láthatóvá válik az alatta található ágyneműtartó, mely maximum két személy számára alkalmas tárolórekeszt jelent. Majd pedig a háttámla megdöntésével el is készül a 2 személyes fekvőfelület.

Ezeknél a 2 személyes kinyitható kanapéknál nincsenek karfák, mert azok csak nehezítik a kinyitás műveletét, illetve útban lennének a fejvégnél vagy a lábrésznél. Így nagyobb termetű emberek kényelmesen akár le is lógathatják a lábfejüket róla.

140 x 200-as vagy 180 x 200-as legyen?

A 2 személyes kinyitható kanapék, ahogy a nevükben is benne van, maximálisan 2 személy részére készültek, így a legkisebb elérhető mérete 140 x 200 cm. A kanapéágyak léteznek 160 x 200-as és 180 x 200-as változatokban, de érdemes tájékozódni előtte, hogy a kiválasztott ágy esetében van-e az a méret, illetve mindenképpen ki kell próbálni személyesen a vásárlás előtt, hogy megfelel-e minden kívánalmunknak. Érdemes a gyakori alvási pózokban elnyújtózni rajta, valamint a helyszínen kinyitni és becsukni, akár többször is a kanapét.

A vásárlástól az alvásig

Nem egy rövid folyamat az, amíg eldönti az ember, milyen a megfelelő fekhely saját maga és a családja számára. De miután megtörtént a kiválasztás, még ott van a nagy kérdés, ki és hogyan viszi haza a méretes bútort. Hogy kerül a végleges helyére, és ki szereli majd össze? A bútorok általában több darabból állnak, és nem mindig van a közelben egy ezermester, aki szakszerűen össze is tudja rakni az ágyat.

Jó hírünk van az Ön számára! A Nonstop Bútor webáruháznál munkatársaink igény esetén házhoz szállítják és a végleges helyén összeszerelik az Ön bútorát. De ezentúl sem szakad meg a kapcsolat Ön és áruházunk között.

Cégünk kapcsolódó szolgáltatásainak egyike a garanciális extra plusz javítási lehetőség. Ez azt jelenti, hogy a későbbiek során, ha bármilyen probléma felmerül a megvásárolt bútorral kapcsolatban, akkor szakembereink biztosítják a rendelkezésre állást a szerelésre vonatkozóan. Így Önnek nem kell idegen emberek után keresgélnie, hogy ki fogja a javításokat végezni. Keresse a Nonstop Bútor webáruháznál munkatársainkat, és kérjen árajánlatot!