Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Sarokülő ágyazható kivitelben? Mikor jó választás

Sarokülő ágyazható kivitelben? Mikor jó választás?

Ha a sarokülő ágyazható, két fogalmat is tisztázni kell. Egyrészt melyek egy ágyazható ülőgarnitúra előnyei, másrészt milyen esetekben hasznos egy sarokülő vásárlása? Ha ez a két funkció egy bútorban találkozik, számtalan lehetőséget fog magában hordozni.

Rengeteg ülőgarnitúra típus között válogathatunk napjainkban, és bizony jócskán gondolkodóba ejthet a nagy választék. A következőkben sorra vesszük azokat a tényezőket, amelyek segíthetnek a megfelelő bútor kiválasztásában.

 L- vagy U-alakú sarokülő legyen?

Először is magunkban kell tisztázni, hogy milyen célra szeretnénk az új ülőbútort megvásárolni. A funkcionalitás kérdése kulcsfontosságú, hiszen ez alapján fogja betölteni a szerepét az a bútor egy család mindennapjaiban. És akkor még nem is beszéltünk a kárpitozás, szín, minta kiválasztásáról.

Amennyiben Ön nem rendelkezik saját hálószobával, akkor egy ágyazható sarokülő remek választás a lakás központi helyiségébe, amely egyaránt szolgál alvóhelyül és vendégek fogadására. Webáruházunkban nemcsak L-alakú, hanem U-alakú sarokülők között is válogathat.

A sarokülők akkor is nagyszerű választást jelentenek, ha tudjuk, hogy hozzánk gyakran jönnek ismerősök, baráti társaságok. Ez esetben jól jöhet kiegészítésként egy dohányzóasztal. Ha a csapat nagyobb, akkor érdemesebb lehet egy U-alakú sarokülő beszerzése, hiszen ott jobban el fog férni a baráti társaság. Közös tévézésekhez, társasjátékozásokhoz különösen ajánlott

Ágyazható vagy nem ágyazható sarokülő?

Ha már eldöntöttük, hogy egy sarokülő lesz a megfelelő választás, akkor az első kérdés, amely mindenkinek eszébe szokott jutni, az az, hogy milyen irányban legyen a hosszanti része? Ehhez el kell képzelnünk a leendő helyét a szobában, és hogy mi fog mellette elhelyezkedni. Előfordulhat, hogy maga a sarokülő egy térelválasztó elemként is funkcionál egyben a nappaliban. Az a jó hír, hogy mára már mindegyik sarokülő iránya választható, térben formálható, így ez nem okozhat számunkra problémát.

Az ágyazhatóság kérdése egy másik szempont. A sarokülők általában a nappalik díszei, így ha nincs külön bútor, ahová elrejtsük napközben az ágyneműt, akkor minden érv amellett szól, hogy egy ágyazható sarokülőt vásároljunk. Ráadásul az ágyneműtartóban akadhat hely még egyéb ruhák, dobozok, kacatok számára.

De hogy kerül haza egy nagy méretű ágyazható sarokülő?

Keveseknek adatik meg az a szerencse, hogy van a családban vagy ismeretségi körben olyan szakember, aki veszi a fáradtságot, vannak szerszámai és eljön összeszerelni a bútort. Ezért mi olyan szakemberekkel dolgozunk, akik fel vannak készítve minden plusz műszaki szolgáltatásra.

Egyrészt, ha Önnek nincs lehetősége hazavinni a bútorát, akkor igényelhet házhoz szállítást Nonstop Bútor webáruházunktól. Másrészt munkatársaink nemcsak hazaviszik, hanem ha Ön igényli, otthonában, a bútor végleges helyén, össze is szerelik a bútorát. Ennek az a nagy előnye, hogy Ön nem esik el a garanciától, hiszen a legtöbb gyártó nem vállal garanciát az összeszerelésből vagy után fakadó hibákra. De ezzel még mindig nincs vége a plusz szolgáltatásoknak!

A Nonstop Bútor webáruházunknak létezik egy extra garanciális szolgáltatása. Ha a későbbiek során valamilyen probléma merül fel az Ön vásárolt bútorával kapcsolatban, akkor nem kell idejét arra fordítani, hogy órákat töltsön egy jó szerelő keresésével. Munkatársaink ki vannak képezve a karbantartásra is. Így ha netán ilyen eset felmerülne, akkor a már ismert munkatársaink fognak ismét kimenni Önhöz, hogy a hibát elhárítsák. Bővebb információért keresse cégünket!