Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Napjaink egyik legnépszerűbb terméke a szürke franciaágy

Napjaink egyik legnépszerűbb terméke a szürke franciaágy

A szürke franciaágy már több évtizede a trend része, de vajon minek köszönhető? A múlt század végén megjelent egyfajta letisztult, minimalista bútortrend, amelyet nemcsak a formákban, de a színekben is a leegyszerűsített vonalak jellemeznek. Nincsenek benne faragott motívumok, kanyargós elemek, minden a funkcionalitást szolgálja. A szürke szín is előtérbe került, és még ma is a legnépszerűbb színek között található.

A skandináv életstílus kedvelőinek is

Az északi hagyományos enteriőr közkedveltsége szintén segített megőrizni a szürke szín központi szerepét. Világos falak, bútorok, kiegészítve egy-két színes kiegészítővel, ezek jellemzik a hagyományos skandináv stílust. És természetesen középpontban a faanyaggal. A harmóniában álló fehér, szürke bútorok egyben praktikusak is, erre mindig törekednek a skandináv tervezők a kényelem megtartása mellett.

A klasszikustól a modernig

Ha Önnek is a szürke a kedvenc színe, akkor szürke franciaágyakból rengeteg stílus között válogathat. A mindig klasszikusnak számító darabok mellett a modern, egyszerű, letisztult franciaágyak is megtalálhatók. A skandináv bútorokat főleg a fenyő alapanyag jellemzi, de a klasszikus darabok készülhetnek erősebb, masszívabb fából is, pl. tölgy vagy dió.

A modern, leegyszerűsített franciaágyakat is már a legkülönbözőbb változatokban kínálják. Van, aki azt szereti, ha átláthat alatta, viszont a legtöbb embernek szüksége van tárolóra is. Ezt a praktikus megoldást sokféleképpen láthatjuk. A hagyományos ágyneműtartós változatok középen vagy két oldalt felnyitva érhetőek el.

Újfajta megoldást mutatnak be azok a bútorok, ahol az ágy alatt több fiók helyezkedik el. Itt a funkcionalitás és a kényelem magas szinten ötvöződik, hiszen a fiókokban, méretüktől függően különböző holmikat, könyveket, játékokat is tárolhatunk. Vannak olyan franciaágyak, amelyek a fejvégnél is tartalmaznak polcokat, tartókat.

A szürke franciaágyak változatai

Ha egy szürke franciaágyra gondolunk, nem kell feltétlen egy szürke összefüggő foltot elképzelnünk. Meg lehet bolondítani a kivitelezést egy fekete vagy barna fejtámlával. Más benyomást sugall az is, ha a fejtámla önmagában nyomott mintás. Divatosak napjainkban az olyan kárpitozott franciaágyak, amelyek középen hosszában egy másmilyen mintával borítottak. Ez lehet a szürke valamilyen árnyalata is, fehér, fekete, de más színek is teljes mértékben passzolnak a szürkéhez. A szürke ágyunkat egy szürke alapú színes mintás ágytakaróval is feldobhatjuk.

A Nonstop Bútor webáruházunkban a szürke francia ágyak és ágytakarók legnagyobb választékával találkozhat a millenium stílustól kezdve a modern ágyakon át a hagyományos franciaágyakig.

A hazaszállítás problematikája

A bútor szállítása mindig kardinális kérdés. Nem minden család rendelkezik olyan autóval, amely egy akár darabokra szétszedett franciaágy elszállítására alkalmas. De ha mégis, akkor sem egyszerű a hatalmas és nehéz elemek cipelése.

A Nonstop Bútornál munkatársaink igény esetén hazaszállítják Önnek a kiválasztott bútort. A szállításon kívül, ha Ön ezt is szeretné, megmutathatja a bútor végleges helyét, és munkatársaink ott szerelik össze.

Képzelje el, hogy még ezzel sem ér véget áruházunkkal a kapcsolata. Alap garanciális szolgáltatásunkon felül Önnek lehetősége van arra, hogy éljen egy plusz szolgáltatásunkkal. Ha a későbbiekben problémája adódna a bútorral, nem kell szerelőt keresnie, mert munkatársaink a javítást is elvégzik otthonában! Böngésszen a Nonstop Bútor oldalán, és kérdezze munkatársainkat!