Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mire figyeljünk, ha kanapévásárlás előtt állunk?

Mire figyeljünk, ha kanapévásárlás előtt állunk?

Kanapévásárláskor az elsődleges döntés mindenekelőtt a kanapé fő funkciójának kiválasztása. Ha a kanapé az ülőgarnitúra része lesz, akkor más szempontok befolyásolják az embert a vásárlásban, mint olyankor, ha egy kinyitható kanapéágyat szeretne venni, amelyet vendégágyként fog használni.

Kanapé – a nappali központi dísze

Abban egyetérthetünk, hogy bármilyen céllal is fogjuk a kanapét használni, az az egy biztos, hogy belépve a központi helyiségbe, a kanapé az, amelyre minden szem ráirányul. Épp ezért rendkívül fontos, hogy a kanapé színében, formájában, kárpitozásában is összhangban legyen a falazattal, az egyéb bútorokkal és azok elrendezésével.

Amennyiben a kanapé fő funkciója, hogy napközben a kényelmünk központjául szolgáljon, része legyen társas összejöveteleknek, baráti csevejeknek, este pedig egy nyugodt olvasós félórának, akkor mindenképpen elegendő egy 2 vagy 3 ülőhellyel rendelkező kanapé vásárlása. Ezt ki lehet egészíteni az adott termékhez illő néhány fotellel is. Léteznek 1+2+3 személyes ülőgarnitúrák is, melyek tetszőlegesen variálhatók.

Kanapévásárlás vendégágyhasználattal

Számos esetben a kanapét együtt használják a vendéglátói funkciójával, azaz vendégágyként, hiszen bármikor előfordulhat, hogy egy kedves ismerős, barát vagy rokon ott ragad éjszakára, netán a gyerkőchöz jön át az egyik barátja.

A kanapé vendég- vagy alvós ágyként való használata már több szempont mérlegelését vonja maga után. Amennyiben biztosak vagyunk benne, hogy ritkábban téved be hozzánk valaki, akkor elegendő, ha egy kihúzható kanapéágyat vásárolunk. Ha a kanapénk állandó alvás színhelye is egyben, akkor egy kinyitható, akár ágyneműtartós változatban érdemes gondolkodni.

Kedvezmények a Nonstop Bútornál

Ha kanapévásárláson töri a fejét, térjen be hozzánk, a Nonstop Bútor webáruházba, ahol a kanapék széles választékával találkozhat. Azonban ne csak a fekvőhelyek kínálatával ismerkedjen, hanem fedezze fel, hogy milyen aktuális és állandó kedvezményekkel kaphatók a bútorok az áruházban!

Vásárlóinkat az állandó kedvezményeinken kívül mindig valamilyen szezonális akciókkal is várjuk. Ha Ön regisztrált vásárló, elkezdheti hűségpontjai gyűjtését, amelyet már akár a következő vásárlása alkalmával be is válthat.

A kuponvadászat keretén belül kuponokat lehet igényelni, ehhez mindössze egy kérdőívet kell kitölteni. A kuponvadászatban bizonyos érték feletti és nem akciós termékek vehetnek részt. Az akciók tetszőlegesen használhatók és összevonhatók, így akár egy szállítás ingyenessé is válhat.

A szállítási díjak esetében külön is vannak kedvezmények kettő vagy három bútor szállítása esetén. Több bútornál kérje egyedi kalkulációnkat, nem fog rosszul járni! Ezenfelül léteznek olyan termékek is, amelyeknek a házhoz szállítása ingyenes!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Nálunk nem fejeződik be a vevővel való kapcsolat a vásárlása után. Igény esetén házhoz szállítjuk Önnek a kiválasztott bútorait, sőt akár még össze is szereljük azt a végleges helyén. Így Önnek semmilyen fizikai munkát nem kell végezni, csak élvezni az új bútorok nyújtotta kényelmet.

Extra garanciális szolgáltatásunk azoknak nyújt segítséget, akik biztosak szeretnének lenni abban, hogy szakértő kezek közé kerül a bútoruk, ha netán valamilyen meghibásodás történik vele. Cégünk munkatársai hatékonyabb és gyorsabb javítást tudnak az Ön otthonában, a helyszínen végezni, hiszen ismerik a bútort. További kérdések esetén keressen minket bizalommal!