Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Milyen esetekben válasszunk oldaltámlás ágyat?

Milyen esetekben válasszunk oldaltámlás ágyat?

Az oldaltámlás ágyak egyre népszerűbbek. Nem csoda, hiszen a bútortervezők és gyártók célja, hogy minél inkább ötvözzék a praktikumot és az esztétikus megjelenést. Az oldaltámlás ágyakat nem csak ezen a néven lehet megtalálni.

Ha Ön egy ilyen ágyat szeretne, akkor érdemes még a dupla támlás, saroktámlás kifejezésekre is rákeresni. Nonstop Bútor webáruházunk is lépést tart a legújabb vívmányokkal, így Ön már oldaltámlás ágyaink közül is válogathat!

Nappali bútoraink széles választéka

Szinte napról napra bővülő kínálatunkban mindenféle igénynek, funkciónak, alvási szokásnak és ízlésnek megfelelő ágyat találhat. Fellelhetőek franciaágyak, kanapék, sarok- és L-alakú ülőgarnitúrák, valamint számtalan fajta Nonstop Bútor heverő a webáruházunkban.

Ha Önnek sikerült kitalálnia, hogy milyen típusút válasszon, akkor az adott kategórián belül még további alkategóriákban böngészhet, és rengeteg fajta szövet és kialakítás közül választhat.

Mikor jó választás egy oldaltámlás ágy?

Az oldaltámlás ágyak általában az egyszemélyes heverők altípusai. Abban az esetben, ha pl. egy kis laktér áll csak a rendelkezésünkre, és a nappali egyben a hálószoba és vendégszoba funkcióját is betölti, de nem fér el egy komplett ülőgarnitúra, akkor nagyon jó választás lehet egy oldaltámlás ágy.

Az oldaltámlás, más néven dupla támlás ágy, ahogy a nevében is benne van, azt a célt szolgálja, hogy ne csak a fejrésznél védjen, hanem oldalt is. Általában ezeknek a támláknak az iránya megváltoztatható, de ezt célszerű a bútorvásárlás elején meghatározni, ne otthon kelljen ezzel még variálni, amikor már a végleges helyére szeretnénk tenni a bútorunkat.

Az oldaltámla kiegészítésével az egyszemélyes heverőágyunk egy kicsit kanapés jelleget ölt, és kényelmesen hátra lehet rajta dőlni, és így akár többen is elférnek rajta. Ha éppen nem fogadunk vendéget, de olvasással, zenehallgatással szeretnénk az időt eltölteni, akkor is kényelmesebb lehet a hosszanti oldalán a hátradőlés, mint a fejvégnél.

Saroktámlás ágyként is olvasható az elnevezése az oldaltámlás ágynak, hiszen a dupla támlának köszönhetően nagyon jól mutat bármelyik szobában a sarokba betolva. Ha a lakás egy kis stúdió vagy garzon, akkor érdemes esetleg leválasztani egy könyvespolccal vagy szekrénnyel, hogy egy elszeparált hálófülkét kapjunk.

Megannyi akcióval várjuk mindig betérő látogatóinkat!

Nonstop Bútor webáruházunk a vásárlási folyamat minden lépésénél igyekszik az Ön kedvében járni! Így pl. ha Ön úgy döntött, hogy egy Aldo oldaltámlás ágyat szeretne vásárolni, akkor érdemes egy olyan darabot kiválasztani, amely éppen szállítási kedvezménnyel is együtt jár, azaz ingyenes a szállítása!

De ha olyan oldaltámlás ágyat választott, amelyhez nem jár az ingyenes szállítás, akkor se szomorkodjon, mert ha kettő vagy három bútort vásárol, már jár Önnek kedvezmény, ha pedig háromnál többet, akkor személyre szabott árajánlatot készítünk Önnek a szállításra vonatkozóan!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Nemcsak az árak, a kedvezmények, a szállítás területén is várjuk Önt meglepetésekkel. Nonstop Bútor webáruházunk segít Önnek a vásárlás teljes folyamatában, és még utána sem szakad meg velünk a kapcsolata. Ez hogyan is történhet?

Ön kérheti, hogy a lakásában a bútor végleges helyén szereljük össze a megvásárolt oldaltámlás ágyát. Ezt követően élhet extra garanciális szolgáltatásunkkal is, azaz, ha a későbbiek folyamán bármikor felmerülne valamilyen probléma a nálunk vásárolt bútorával kapcsolatban, akkor Önnek nem kell szerelők után futkosnia.

Cégünk munkatársai végzik el a javítási munkálatokat is. Lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben további kérdése lenne!