Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mikor van szükségünk egy ággyá alakítható kanapéra?

Mikor van szükségünk egy ággyá alakítható kanapéra?

Az ággyá alakítható kanapé az egyik legpraktikusabb bútordarab, ami létezik, és ezzel nem árulunk el nagy titkot. Bármelyik helyiségben elhelyezhető, sokfunkciós és legtöbbször ágyneműtartós. A következőkben a legfőbb funkcióiról adunk rövid ismertetőt, és segítséget nyújtunk a nagy választékban való eligazodásban.

Hová helyezzük az ággyá alakítható kanapét?

Az ággyá alakítható kanapé több különböző funkcióval bír, ennek köszönhetően rakható a kiválasztott helyiségbe. Amikor valaki elkezdi az önálló életét, nincs egyből akkora lakása, hogy legyen külön hálószoba az ingatlanban. Ekkor különösen jó szolgálatot tehet egy ággyá alakítható kanapé, amely egy mozdulattal este kinyitható, reggel összecsukható.

Természetesen, ha netán home office van, és néha nyitva marad reggel az ágy, akkor sem omlik össze a világ, de egy kis lakásban érdemes egy egyszerűen, könnyen kezelhető típust választani, amely nem igényel nagy fizikai erőnlétet a tulajdonosától.

Ha valakinek van külön hálószobája, ahol egy nagy franciaággyal megoldja a fekvőhely kérdéskörét, akkor is nagyon praktikus egy ággyá alakítható kanapé a nappaliban. Ilyenkor két fő funkciót tölthet be. Az egyik zárt állapotában maga a kanapé, mint ülőalkalmatosság, a másik pedig a vendégágyi funkciója.

Napközben bármilyen tevékenység és munka elvégzéséhez segítséget nyújthat a kanapé, természetesen a pihenésé a főszerep. Ezenkívül barátok fogadásának is színtere lehet a nappaliban elhelyezett kanapé, kiegészítve néhány fotellel vagy még egy kanapéval. Ha estébe nyúló a találkozás, akkor a barátok egy része dönthet úgy, hogy már nem utazik haza, ilyenkor különösen jól jön egy ággyá alakítható kanapé.

Inkább a kinyitható vagy a kihúzható változatot részesítsünk előnyben?

Jó néhány éve már nemcsak a régi típusú kanapékkal találkozhatunk. Ez azért fontos, mert más a kialakítása az egyiknek és a másiknak. Ha tisztában vagyunk vele, hogy pontosan hol lesz a helye és mire fogjuk használni, akkor nem lesz gond a választással.

Amikor az ággyá alakítható kanapéra csak ritkán van szükség, mint fekvőhelyre, akkor mindenképpen a kihúzható kanapéágyat javasoljuk megvételre. Ebben az esetben nem az alvás a fő funkció, a kanapé kialakítása is ennek megfelelő.

Amennyiben a kanapé mindennapos alvási célokat is szolgál, úgy az újabb fajta kinyitható kanapéágyak vásárlása az ajánlott. Ezek az ággyá alakítható kanapék általában két fő szerkezetből állnak, és az első ülőfelület kinyitásával, majd a hátsó háttámla ledöntésével megkapjuk a két vízszintes, egy matracból álló fekvőfelületet.

Ebben az esetben a gerinc alátámasztása egyenletesen biztosított, így tökéletes választás lehet az állandó éjszakai alváshoz vagy napközbeni szunyókálásokhoz.

Nonstop Bútor webáruházunkban megtalálja a hagyományos, a normál és a modern kanapéágyakat is. Ideális választás lehet a modern kanapéágyak kategóriájában a Noire kanapé, amelyhez több mint 300-féle szövetből választhat magának huzatot! Ráadásul ez a kanapéágy jelenleg ingyenes szállítással elvihető!

Házhoz szállítás mellé kérje az összeszerelési szolgáltatásunkat is!

Igaz ugyan, hogy az ággyá alakítható kanapék összecsukva kis helyen is elférnek, de akkor sem könnyű darabok, elkél bizony a segítség mind a házhoz szállításban, mind az összeszerelésben.

Nonstop Bútor webáruházunk egyedülálló cég abban a tekintetben, hogy vevőinkkel a kapcsolat a bútorok értékesítése után sem szűnik meg. Számtalan kapcsolódó szolgáltatással állunk vásárlóink rendelkezésére, amelyekből Ön is igény szerint részesülhet!

Keresse munkatársainkat és kérjen ajánlatot az Ön számára érdeklődésre számot adó bútorainkról és kedvezményeinkről!