Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mikor jó vétel egy franciaágy matraccal?

Mikor jó vétel egy franciaágy matraccal?

Milyen egy jó franciaágy matraccal? Mikor vegyünk inkább franciaágyat, mintsem kanapéágyat? Milyen matracot válasszunk, és egy- vagy kétszemélyes legyen inkább?

Ez csak néhány kérdés a számtalanból, amely felmerülhet bennünk elsőre. Egy új bútordarab megvásárlása esetén rengeteg mindent át kell gondolnunk, hiszen nem egy-két hónapra vásárolunk ágyat, szekrényt, hanem akár évtizedekre is.

Milyen esetben vásároljunk franciaágyat matraccal?

Először is tisztázni kell a legfőbb kérdést, hogy mennyi hellyel rendelkezünk meglévő vagy újonnan vásárolt lakásunkban. Ha egy új lakásba költözünk, és van külön hálószoba, akkor magától értetődik, hogy egy franciaágy kerüljön bele, hiszen akkor nem kell majd bajlódni a mindennapos ágykinyitással és -becsukással, valamint az ágyazásokkal.

Ilyen esetekben a legfontosabb, hogy mindent alaposan méricskéljünk. Franciaágyak matraccal már 140 x 200-as méretben is léteznek, de hacsak nem extrém kicsi a hálószoba, azért ajánlatos a standard méret, a 180 x 200-as franciaágy megvásárlása. Célszerű egy alaprajz elkészítése is, mely során a rajzra rákerülhetnek az éjjeliszekrények, egyéb hálószobai bútorok is.

A következő lépés annak eldöntése, hogy a franciaágy kárpitozott legyen vagy pedig keretes. Utóbbi esetben lényeges lesz egy vagy két komfortos matrac megvásárlása is a franciaágyhoz. Igaz ugyan, hogy egy hálószobába sokkal esztétikusabban mutat egy kárpitozott franciaágy, de nem szabad elfelejtenünk, hogy annak tisztítása sokkal bonyolultabb, mint egy matracé, amelynek huzata könnyen levehető és mosógépben mosható.

Nonstop Bútor webáruházunk franciaágyméretei között már a 140 x 200-as méretet is megtalálja, de válogathat ezenkívül számos franciaágy közül matraccal. Ha Ön nem szeretne külön franciaágykeretet és hozzá matracot választani, hanem mindezt egyben szeretné megoldani egy szivacsos vagy rugós fekvőfelülettel rendelkező és kárpitozott franciaágy formájában, úgy webáruházunkban arra is van mód!

A sikeres matracválasztásról

Ha túl vagyunk a döntésen, és mindenképpen egy franciaágykeretet választottunk, akkor a második lépés, hogy a testalkatunknak, egészségünknek és az igényeinknek legmegfelelőbb matracot válasszunk. Hiszen matracvásárlás esetén nemcsak az esztétika kell, hogy számítson, hanem a praktikum és az ergonómia is!

Ha párunkkal nem egyforma a súlyunk, magasságunk, vagy ha valamelyikünk álmában sokat mocorog, és általánosságban is különböznek az alvási szokásaink, akkor ajánlatosabb két darab különálló matracot vásárolni, és elkerülhetőek lesznek az ebből fakadó nézeteltérések. Kicsit hosszadalmasabb lesz a vásárlási procedúra, de ebben az esetben külön számba tudjuk venni, hogy melyikünknek milyenek a szükségletei.

Ha valamiért elegendőnek fog bizonyulni a 140 x 200-as méret, akkor cégünk inkább az egybefüggő matrac megvásárlását javasolja. Az ágy és a matrac az a bútordarab, amelyet mindenképpen ki kell próbálni személyesen, ülve, fekve és abban a pózban, ahogy a leggyakrabban alszunk!

Hogy kerül haza hozzám a franciaágy matraccal?

Megvan a hőn áhított franciaágyunk matraccal, de akkor szembesülünk vele, hogy épp senki sincs elérhető közelségben, aki tudna segíteni hazavinni vagy otthon össze tudná szerelni. Erre is felkészültünk! Nonstop Bútor áruházunk munkatársai, ha Ön igényli, házhoz szállítják a bútorát! Amennyiben azt is kéri, otthonában, a végleges helyen össze is szerelik!

Figyelje rendszeresen akcióinkat, mert mindig vannak olyan bútoraink, melyek házhoz szállítása ingyenes! Cégünkkel való kapcsolata még ekkor sem ér véget. Ön igényelheti, hogy ha a későbbiek során probléma adódna bútorával, nem kell szerelőket keresnie! A Nonstop Bútor Ön által már ismert szakemberei fognak házhoz menni és a problémáját elhárítani! Kérje ajánlatunkat munkatársainktól!

Címkék : franciaágy, matrac