Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mikor jó választás az erősített bonell rugós kanapé?

Mikor jó választás az erősített bonell rugós kanapé?

Először is tisztázni kell, hogy mit is takar ez a kifejezés, hogy erősített bonell rugós kanapé. Amikor egy új kanapé vásárlására kerül sor, rengeteg szempontot kell mérlegelni: méret, szín, kárpitozás, ár, stb.

Nem is gondolnánk, de azt is el kell dönteni, hogy szivacsos vagy rugós kanapét szeretnénk-e, ennek eldöntése pedig egy sor más kérdést von maga után. Nézzük meg, melyek ezek és melyek azok az alapfogalmak, amelyekkel tisztában kell lenni, mielőtt egy fekvőhely vásárlására adjuk a fejünket.

Mit jelent az, hogy erősített bonell rugós kanapé?

Általában, ha valaki rugós fekhelyet szeretne, akkor egy kiegyenlítettebb, masszívabb, erősebb ággyal fog szembekerülni, míg a szivacsosak közt is több fajta van, puhább, keményebb, de azok általában csak maximum 100 kg-ig terhelhetők.

Amikor eldöntöttük, hogy rugós kanapét szeretnénk vásárolni, akkor általában három alaptípussal találkozunk:

●     Komfort bonell rugós változat: ez az általános bonell rugós ágytípus, amely nagyobb, ritkább rugós tekercsekből áll, mint az extra rugós változat, ezáltal rugalmasabb, de természetesen ez is erősíthető szivacscsíkokkal. Maximális terhelhetősége kb. 100 kg. Tartós, masszív fekvőfelületet kap, aki ezt a típust választja.

●     Extra bonell rugós változat: ebben az esetben sűrűbben helyezkednek el a rugótekercsek, ezáltal szintén rugalmas, de már egy kicsivel keményebb fekvőfelületet kapunk. Nonstop Bútor webáruházunkban jelenleg ez a legnépszerűbb kanapétípus, mely a legkedvezőbb ár-érték arányának is köszönhető. Ez a változat már kb. 110 kg-ig is terhelhető.

●     Ortopéd erősített bonell rugós változat gerincvédős zónával: ez a típusú alátámasztás az igazi masszív szerkezet, edzett rugókkal. Már alapesetben is legalább 120 kg-ig bírja, mivel nagyon erős a rugószerkezete, amely igény esetén még tovább erősíthető.

Oldala is vastag, kemény szivaccsal van megtámasztva, valamint a rugótekercsek között is szivacscsíkok biztosítják az erősebb tartást. Ez a típus gyakorlatilag kifeküdhetetlen. Ha további erősítésre van szükség, akkor akár 150 kg-ig is terhelhető, de igény esetén extra súlyú és tömegű embereknél további módosításokra is van lehetőség.

Erősített bonell rugós kanapé vásárlása

Erősített bonell rugós felület franciaágyakhoz való matracokban vagy kanapéknál is elérhető. Abban az esetben, ha nincs lehetőségünk külön egy franciaágy vásárlására, akkor nagyszerű választás egy kinyitható vagy kihúzható erősített bonell rugós kanapé megvétele.

Nonstop Bútor áruházunkban több ilyen rugós fekhely is elérhető. Boltunkban számos kedvezmény várja Önt, a Primus kanapé jelenleg akciós áron érhető el a honlapunkon megtalálható színekben!

 Házhoz szállítás és összeszerelés

A Primus kanapékat szétszerelve szállítjuk, külön a fekvőrészét, a háttámláját, az ágyneműtartós részt és a kanapé oldalait. Amennyiben Ön igényli a házhoz szállítást, arra is van lehetősége, hogy a kiválasztott bútordarabot egészen a végleges helyéig elszállítsuk és ott felállítsuk.

Az összeszereléshez csak csavarok szükségesek, de a munkafolyamat igényel némi szaktudást. Így ha az Ön közelében nincsenek szakértő kezek, úgy megkérheti cégünk munkatársait, hogy végezzék el Ön helyett ezt a feladatot.

Cégünknél sokféle lehetőség van, hogy tudjon spórolni, ezek egyike, ha a házhoz szállítást is sikerül az Ön számára olcsóbbá tennünk. Amennyiben Ön kettő vagy több bútort vásárol, már jelentős kedvezményekben részesül. Mindenképpen keresse munkatársainkat, kérjen egyedi ajánlatot. Higgye el, megéri, nem fog csalódni! Jó böngészést kívánunk!