Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mikor előnyös választás egy ágyazható kanapé?

Mikor előnyös választás egy ágyazható kanapé?

Ha egy nappalit szeretnénk valamilyen ülőgarnitúrával berendezni, akkor bizony rengeteg típusú bútor közül választhatunk (lehet az akár egy ágyazható kanapé is), ha csak a funkcióját nézzük. És akkor még nem beszéltünk a kárpitozásról, színről, mintáról.

Mindenképpen első lépésként meg kell határozni, hogy milyen célt fog szolgálni az a kanapé a lakásban. Ha nagy a család, sok a barát, az ismerős, akkor mindenképpen célszerű egy ágyazható kanapé beszerzése, hiszen gyakran fog előfordulni, hogy valaki azon a kanapén alszik majd vendégként.

A megfelelő méretű ágyazható kanapé

Ágyazható kanapét bármilyen méretű lakásba el lehet képzelni. Ha kicsi a lakás, akkor azért, ha nagy, akkor éppen azért. Egy kis méretű nappaliba egy egyszemélyes ágyazható kanapé tökéletes választás, amelyet lehet használni alváshoz, napközbeni szunyókáláshoz vagy vendégágyként.

Ha csak egy kis garzonunk van, akkor az egyszemélyes ágyazható kanapé egyben az éjszakai ágyunk is. Mivel kinyitva is rendkívül helytakarékos, ezért az sem probléma, ha két nehezebb nap között nem csukjuk össze, fel sem fog tűnni senkinek. Ha már nehezen tudunk közlekedni a kis lakásban, akkor egy mozdulattal ismét kanapé lesz belőle.

Az átlagos méretű ágyazható kanapé általában 160 x 200 cm vagy 180 x 200 cm. Egy nagyobb nappaliban ez utóbbi is kényelmesen elfér és vendégvárás esetén ha kinyitott állapotában marad, nem lesz kellemetlen. Összecsukott állapotában is csak kb. 80-90 cm a mélysége.

Előfordul, hogy nem egy könnyen tervezhető téglalap vagy négyzet alakú a nappali elrendezése, ilyenkor akár egyedi tervezésű kanapé is készülhet. Ha bőven van hely, akkor egy nagy U-alakú kanapé is elfér a nappaliban, melynek szintén vannak ágyazható részei. Nagy baráti társaságok közös tévézéseinek, társasjátékozásoknak lehet ez a központi helyszíne.

Hogyan kerül elszállításra egy ágyazható kanapé?

Ahogy minden bútor esetében, az egyszemélyes és a legnagyobb U-alakú ágyazható kanapék esetében is darabokban történik az elszállítás. Ugyanakkor ha darabokban is van a bútor, akkor is 2 méteres a legnagyobb része, hiszen annál kisebb méretre nem lehet szétszedni. Ezért a legfontosabb kérdés, mielőtt hazaszállításra kerül a bútor, hogy a legnagyobb része befér-e a lakás vagy ház kapuján, a bejárati ajtón és a szobaajtókon?

Természetesen munkatársaink mindenben segítenek, de csodákra ők sem képesek, így mindenképpen az Ön otthonában kell először lemérni, hogy befér-e a bútor az ajtókon, ne a kiszállításkor kelljen munkatársainknak szembesülnie a ténnyel, hogy a megvásárolt bútor nem fér be a lakásba.

Ha a Nonstop Bútornál választja ki az Önnek legmegfelelőbb bútort, akkor munkatársaink nemcsak hazaviszik, hanem igény esetén össze is szerelik a kiválasztott kanapét. Ez az összeszerelési szolgáltatás csak egy a több kapcsolódó szolgáltatás közül, amellyel Ön is élhet, ha nálunk vásárol. Természetesen ezeknek van egy bizonyos felára, de ennek köszönhetően elkerülhető az, hogy a bútor nem szakszerűen lett összerakva vagy nem a helyére került. Így a garancia is megmarad.

A sima garanciához egy extra plusz javítási garanciális szolgáltatásunkat is igénybe veheti, amely azt jelenti, hogyha bármilyen sérülés éri a bútort, vagy ha valamilyen probléma akad, akkor munkatársaink kiszállnak a helyszínre és mint egy háztartási nagygép esetében, a helyszínen, az Ön otthonában orvosolják a hibát, javítják meg a bútort, nem kell a javításhoz szerelőhöz elvinni a bútort.

Ha továbbra sem tudja eldönteni, hogy milyen típusú ágyazható kanapét válasszon otthonába, akkor keresse munkatársainkat, hívjon minket bizalommal, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!