Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Matrachuzat cipzáros kivitelben – létezik ilyen?

Matrachuzat cipzáros kivitelben – létezik ilyen?

Nem kérdés, hogy a megfelelő matrac kiválasztása rendkívül fontos szempont, ha közelebb akarunk kerülni a nyugodt és pihentető alváshoz. Sokan nem fordítanak kellő figyelmet az alvásukra, pedig a nem kielégítő alvás számos, az egészségünkre károsító következménnyel jár, nem beszélve a napközbeni fáradékonyságról, ideges, kimerült lelkiállapotról. Ugyanakkor a huzatok is fontosak, lássuk, lehet-e a matrachuzat cipzáros kivitelű!

Az ideális matrac kiválasztása

Akár franciaágyat választunk, akár egy kihúzható vagy kinyitható kanapéágyat, különös jelentőséggel bír, hogy megfelelő legyen gerincünk számára a matrac kialakítása. Ha kanapét használunk állandó, mindennapos alvásra, akkor tudnunk kell, hogy a kinyitható változatot válasszuk inkább, mivel azoknál nem külön matracdarabokból áll össze a fekhely, hanem 2 db 80-90 x 200-as matracokból.

Franciaágy esetén az az ideális, ha egy félkemény matracot választunk, de természetesen mindenki számára más a megfelelő. Mindenképpen személyesen ki kell próbálni, azokban a testhelyzetekben, amelyekben leginkább alszunk, ülünk, fekszünk.

Nonstop Bútor webáruházunk széles választékát kínálja a matracoknak, matrachuzatoknak, legyen szó bármilyen fekvőhelyről. Nézzen szét kínálatunkban, és ha kérdése van, ne habozzon, írjon nekünk!

A cipzáros matrachuzat rejtelmei

Az a legjobb, ha az Ön matrachuzata cipzáros. Ennek nagyon egyszerű az oka, így könnyen levehető és mosógépben mosható. Ha túl nagy az ágyfelület és így a huzat is, akkor érdemes olyan matracot választani, amelynek a huzata két részben cipzározható le, így két darabban is mosható.

Hosszabb távon érdemes fedőmatracot is beszerezni a cipzáros huzatú matracra, így csak a fedőmatracot kell tisztán tartani, esetlegesen idővel kicserélni.

Nonstop Bútor webáruházunk Steppelt matrachuzata is mindkét oldalon cipzáros, így könnyen levehető. A mosás hőfokával azonban a huzatoknál vigyázni kell, mivel már 30 Celsius-fokos mosás felett is megfigyelhető, hogy kis mértékben összemennek, ez pedig egy matrachuzatnál nem szabad, hogy megtörténjen.

A Steppelt matrachuzatok 4 különböző méretben is elérhetőek áruházunkban.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Nonstop Bútor webáruházunkban nem ér véget a kapcsolat vevőinkkel a vásárlásaik befejeztével. Számtalan kapcsolódó szolgáltatással kedveskedünk az oldalunkra betérő látogatóknak és folyamatosan, hűségesen visszatérő vásárlóinknak.

Ha Ön több bútordarabot vásárol egyszerre, akkor kérjen mindenképpen egyedi ajánlatot a szállítási költségre, mert előfordulhat, hogy nagy kedvezményt tud rá kapni. Időről időre találkozhat szezonális vagy állandó akciókkal az oldalainkon. Mindig vannak olyan bútoraink, amelyeknek a házhoz szállítása ingyenes.

Ha Önnek problematikus a megvásárolni kívánt bútorának a házhoz szállítása, nálunk az is megoldható. Sőt, amennyiben azt is igényli, a Nonstop Bútor összeszerelő csapata a bútor végleges helyén azt össze is rakja. Ez azért is fontos lehet Önnek, mert nálunk elérhető az extra garanciális szolgáltatás.

Ha Önnek a későbbiekben bármilyen gondja támadna a megvásárolt bútordarabbal, és igénybe veszi ezt az extra garanciális szolgáltatásunkat, akkor az Ön számára már ismert profi csapat fog ismét kimenni Önhöz és helyben orvosolja a problémát. Önnek nem kell plusz időt és pénzt költenie arra, hogy órákat töltsön szakember vagy szerviz keresésével, és a bútort sem kell elszállíttatnia.

Kuponvadászat akciónkkal további kedvezményekre tehet szert, ehhez elegendő csupán oldalunkon regisztrálnia. Ha maradt még kérdése, keresse nyugodtan tanácsadó kollégáinkat, akik mindenre készségesen válaszolnak!