Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Így rendeljen online bútort!

Így rendeljen online bútort!

Az online vásárlás virágkorát éli már egy ideje, de a tavalyi év során csúcsosodott ki igazán, amikor más lehetőség nem is igen volt, mint online megrendelni mindent, amire szükségünk volt. Legyen ez élelmiszer, ruhanemű vagy épp bútor, online ma már minden megoldható.

Így rendeljen online bútort!

Rengeteg webáruház számára a tavalyi év hozta meg az áttörést, amikor is a legtöbben csak online mertük beszerezni a különböző tételeket, legyen az bármi. A műszaki cikkek piaca is nagyon pörgött, hiszen azt úgyis akkor próbálja ki az ember, mikor hazavitte.

Ez merőben máshogy van a bútorok esetében. A többség szereti személyesen megnézni, hogy mit vesz, sőt ágyak esetében még jobb, ha ki is tudja próbálni. Ez nem csak azért fontos, hogy ne vegyen zsákbamacskát, de az sem mellékes, hogy az adott alvási szokásokhoz milyen matracot érdemes beszerezni. A legjobb, ha erről szakemberrel tud beszélgetni, de ha ez nem lehetséges, akkor előzetes információszerzés után igazán jó megoldás, ha legalább egy bemutatóteremben ki lehet próbálni az adott bútorokat.

Az online bútorrendelés egyik előnye, hogy ha megkapta, akkor onnantól 14 napja van arra, hogy ha nem jön be a termék, akkor elálljon a vásárlástól, azaz visszaküldje a bútort és visszakapja a pénzét. Ez természetesen csak interneten keresztül működik, így ha személyesen egy bútorboltban vásárol, azért ezzel az opcióval nem szabad számolni.

Milyen előnyök vannak még online?

Az online bútorvásárlás rengeteg előnnyel rendelkezik, ha jó irányból közelítjük meg. Tehát első lépésként kell egy megbízható webáruház, ahonnan megrendelhető a kiválasztott bútor. Nagyon jó pont, ha vannak különböző akciói a webáruháznak, amik garantálják, hogy minél kedvezményesebben rendelhesse meg bárki a számára megfelelő bútorokat.

Nálunk is akadnak bőven kedvezmények és akciók, amik segítenek abban, hogy igazán jó üzletet csinálhasson mindenki, aki idetéved.

Az egyik ilyen akciónk állandóan változik, hiszen mindig másik termék van kedvezményes áron, így biztosítva azt, hogy állandóan forogjon a rendelkezésre álló készlet. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki kiszemel magának egy kanapét, ne kelljen hónapokat várnia arra, hogy kedvezőbb áron legyen kapható.

A másik közkedvelt lehetőségünk a kuponvadászat, melynek során regisztrált felhasználóink egy kérdőív kitöltése után kapják meg a kiválasztott kategóriára a vouchert. Persze ez sem ennyire egyszerű, mert nem elég regisztrálni, olyan terméket is kell választani, ami nincs éppen akcióban. Ha ezek megvannak, akkor pedig meg kell nézni, hogy meghaladja-e a meghatározott minimum értéket. Ezekkel a paraméterekkel már könnyedén fel is lehet használni a kapott kedvezménykupont.

Aki regisztrált nálunk, az minden vásárlásnál hűségpontot gyűjthet, amit aztán később le is vásárolhat. Ez általában 100/1 arányú, azaz 50.000 forint esetén 500 pont gyűjthető. A pontok a végtelenségig gyűjthetőek, nem járnak le és nem évülnek el. A nálunk vásárolt termékről való vélemény írásért és képért, videóért egyaránt jár plusz pont. Más kedvezményekkel is összevonható ez a lehetőség.

Ingyenes szállítás is elérhető egyes termékeknél, valamint mennyiségi kedvezményt adunk a szállítási díjakból, ha több bútort vásárol online.

Ha még nem tudja, hogy megérné-e online bútort rendelnie, akkor olvassa el többi bejegyzésünket, vagy keressen minket elérhetőségeinken!