Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Hogyan juthat olcsón gyerekágyakhoz?

Hogyan juthat olcsón gyerekágyakhoz?

Ha elérkezett az idő a gyermek és a szülők életében is, hogy a rácsos kiságyat felváltja a gyerekágy, hirtelen több szempontot is mérlegelnünk kell, és ezek közé az is hozzátartozik, hogy lehetőleg olcsón jussunk gyerekágyakhoz.

Egyrészt alapvetően fontos a kedvező ár-érték a gyerekágy vásárlásakor, másrészt egy szülőnek tisztában kell lennie azzal, hogy a gyermek ízlése is folyamatosan változik és közben egyre növekszik is, így elképzelhető, hogy egy-két éven belül más típusra kell az ágyat lecserélni.

A gondos tervezés

Ha a kisgyermek már kellően érett ahhoz, hogy kialakult az érdeklődési köre a mesék világában, akkor be tudjuk őt vonni a vásárlásba azáltal, hogy a gyerekágy szövetmintájának kiválasztásában ő maga is besegít.

Viszont nagyon fontos, hogy az ágytípus kiválasztását a szülők döntsék el. Amikor a rácsos ágyat váltja fel a gyermekheverő, nagyon jó szolgálatot tehet a körbetámlás változat, amelynél csak egy helyen van lehetőség a “ki- és beszállásra”. Biztonságot nyújt, ugyanakkor mégsem érzi bezárva már magát a gyermek, ugyanakkor ha kedve szottyan, be is tudja magát kuckózni egy körbetámlás gyermekheverőn. Nagyobb életkorban már következhet a támlák nélküli ifjúsági heverő.

Nonstop Bútor webáruházunk gyerekágyaihoz olcsón, mégis kiváló minőségben juthat hozzá. A körbetámlás gyermekágyak vastag szivacsozással készülnek, és a támlák sem sértik a gyermekeket játszás közben.

Széles szövetválaszték

Webáruházunkat jellemzi az is, hogy mindenféle heverőnk, kanapéágyunk rendkívül nagy szövetválasztékkal rendelkezik, mely alól a gyerekágyak sem kivételek. Rendszeresen kínálunk akciós körbetámlás gyerekágyakat mesés szövetekkel, melyekből könnyen tudnak választani.

Érdemes az ágy színét és a szövet mintáját a meglévő gyermekszoba bútorainak színéhez, stílusához illeszkedően kiszemelni, illetve nem árt, ha a fal színéhez is passzol. Ha az eddig egyszínű falat szeretnénk az új ággyal összhangba hozni, akkor fel lehet dobni a szobát különféle falmatricákkal. Ezek könnyen és gyorsan feltehetők és bármikor cserélhetők.

Ágyneműtartós kivitelezés

Körbetámlás gyerekágyaink mind ágyneműtartósak, így nem kell Önnek bajlódnia az ágyneműk, takarók, párnák és plüssállatok elhelyezésével. Az ágyneműtartó egyben tárolóként is szolgál, ez nagyon jól jön gyermekágyak esetében, ahol is elrejthető sok kincs és kacat, gyerekjáték.

Gyermekágyainkat úgy alakították ki, hogy elbírjanak szükség esetén egy felnőttet is, így az esti meseolvasás és elaltatás idejére oda lehet bújni gyermekünkhöz, nem fogja megviselni ez az ágyat.

Gyerekágyakat olcsón a Nonstop Bútor áruházunkból

Kedvezményes árainkhoz sokféleképpen juthat. Egyrészt rendszeresek az akcióink, melyek nemcsak szezonhoz köthetők, illetve vannak állandó akcióink is. Hűséges vásárlóinkat hűségpontokkal jutalmazzuk, de ha Önnek kedve van, részt vehet kuponvadászat akciónkban is. Mindezekhez csupán csak regisztrálnia kell, és kezdheti gyűjteni a pontjait, majd vadássza le kuponos akcióinkat!

A házhoz szállítás költségei is különbözőek. Mindig vannak olyan bútoraink, amelyek házhoz szállítása ingyenes. Ezenfelül, ha Ön kettő vagy több bútort vásárol, plusz árengedményben részesül. Ennek díjszabását nézze meg oldalunkon, vagy érdeklődjön kollégáinknál, írjon nekünk bátran!

A kedvezmények és akciók összevonhatóak, így lehetséges, hogy Ön egy ágyat azért kap meg ingyenes szállítással, mert érvényesítette kuponját és jóváírta korábbi pontjait. Számtalan lehetőség közül választhat, éljen vele!