Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Fa franciaágy akár modern, akár klasszikus változatban

Fa franciaágy akár modern, akár klasszikus változatban

Amennyiben rendelkezünk egy külön hálószobával, az adott tér lehetővé teszi, hogy ott egy fa franciaágyat elhelyezzünk. Így nem lesz szükség napi szintű ágybecsukásra és -kinyitásra. A legnépszerűbb hálószobai ágy a fa franciaágy, amely kialakításával, színével, legtöbbször még az illatával is a természetközeliséget idézi meg mindennapjainkban.

A hálószoba a nyugalom szigete. Az a helyiség, ahol minden nap nyugovóra hajtjuk a fejünket, és egyben a meghittség, az intimitás pillanatait is töltjük. A hálószoba berendezése ezt hivatott szolgálni a színeivel, formáival. Ahogy a nappaliban egy bőr- vagy szövetkárpitozás a legnépszerűbb, úgy a hálószobában a fa franciaágyat szokták a legtöbben választani, mivel a fa megjelenésével, időtállóságával is a pihenést sugározza.


A fa franciaágy előnyei

Az eredeti fa franciaágyak mindig is a reneszánszukat élik. Miért is nem mennek ki a divatból? A természeti környezet az életünk része. Ha fából készülnek a bútoraink, ezt a természetközeliséget csempésszük be a hálószobába is. A könnyebb és általában olcsóbb fafajta, a fenyő is már a magabiztosságot, tartósságot sugallja, nem beszélve a tömörebb, masszívabb tölgyből, bükkből, dióból készített fa franciaágyakról.


A fa franciaágy típusai

Természetesen ugyanúgy, mint a kanapék esetében, itt is léteznek ágyneműtartó nélküli vagy ágyneműtartós változatok. Van, aki azt szereti, ha az ágya szellős, tér és nem tárolók helyezkednek el alatta, ez ízlés dolga. A fa franciaágyak is változatos megjelenésűek, boríthatók különböző színű textillel, bőrrel vagy műbőrrel.

A fenyőfától kezdve egészen a diófáig lehetőség van különböző színek kiválasztására is egy adott fa esetében. Érdemes végignézni a kínálatot, esetleg egy szobatervező programmal megnézni különböző színekben az adott fa franciaágyat, hogy illeszkedjen a falakhoz, a többi bútorhoz.


Modern vagy klasszikus?

A modern fa franciaágy-típusok letisztultsága az egyszerűségükben rejlik, minimális formák, vonalak jellemzik. Léteznek magasított változatok is, ahol szintén elhelyezhetőek fiókok, ágyneműtartók. A klasszikus és rusztikus darabokat érdemesebb tartósabb faanyagból készíteni, amely szintén a méltóságot erősíti. A sűrű erezés, antikolt pácolás teszi még kifinomultabbá a fa franciaágyak külsejét.


Mi lesz a szállítással, összeszereléssel?

Egy nagyobb méretű, tömör fa franciaágy esetében különösen fontos, hogy a vásárlási döntését egy alapos otthoni méricskélés előzze meg! Ne az ajtóban kelljen szembesülnie, hogy esetleg az ágy nem fér be a kiszemelt helyére.

Még a legkisebb méretű franciaágy is nehéz darab, hát még, ha tömör fából gyártották. Ha Önnek segítséget jelent, akkor a Nonstop Bútor webáruházban vásárolt termékeket cégünk munkatársai hazaszállítják. Sőt! Amennyiben igényli, a kiválasztott bútort a kiszemelt helyén össze is szereljük Önnek.

A Nonstop Bútor áruházzal még ekkor sem ér véget az Ön kapcsolata. Lehetősége van az alap garanciális szolgáltatáson felül egy extra garancia igénybevételére abban az esetben, ha valamilyen probléma merülne fel a megvásárolt bútorral.

Természetesen a bútor jellegéből fakadó hibákat cégünk orvosolja, azonban ha egy váratlan baleset adódna, az Ön számára már ismerős kollégák mennek ki ismét a helyszínre és helyben végzik el a javítást. Önnek nem kell sem szerelő keresgélésével, sem a bútor elszállításával bajlódnia, a Nonstop Bútornál a szakembergárdánk mindig rendelkezésére áll!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a fentiekkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, bátran keresse a Nonstop Bútornál munkatársainkat!