Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Egy kényelmes kanapéágy ismérvei

Egy kényelmes kanapéágy ismérvei

Természetesen mindenki számára mást jelent, hogy mitől lesz egy kanapéágy kényelmes, és melyek azok az ismérvek, amelyek ha megvalósulnak, komfortosnak érzik magukat az ágyban. Függ attól is, hogy általában ülőgarnitúra részeként fog-e funkcionálni, vagy inkább fekvőhely lesz-e, illetve befolyásolják a választásunkat a kárpitozás anyaga, a méret, a szivacsozás kialakítása.

Mitől számít kényelmesnek egy kanapéágy?

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy amikor betévedünk egy bemutatóterembe, és személyesen kipróbálunk egy kanapéágyat, akkor először ráülünk, és azt figyeljük, hogy ne süppedjünk el benne. Hiszen egy puha kanapéból felállni is nagyon nehézkes, főleg az idősebb generáció számára.

A nagyon kemény felület sem jó, hiszen az már nem mondható kényelmesnek. Egy kemény kanapé azt fogja eredményezni, hogy minél előbb fel akarunk állni belőle, és elhagyni azt a helyiséget. A kényelmes kanapénak jó a tartása, félkemény a matraca és attól függően, hogy állandó alvásra vagy csak ideiglenes vendégágynak szeretnénk-e használni, pihentetően tudunk rajta feküdni, aludni.

Nonstop Bútor webáruházunk kanapéválasztéka lefed minden típust, amellyel kielégíti a kényelmes kanapéágy fogalmát. Ön találhat itt modern, normál és hagyományos típusú kanapéágyakat, valamint sarokkanapékat is.

Kihúzható vagy kinyitható kanapéágyat válasszunk?

Az biztos, hogy kényelem szempontjából mindegyik kanapéágy ugyanolyan jó, de attól is függ, hogy mikor mire használjuk. Ha biztosak vagyunk benne, hogy csak ritkán fog vendégágyként funkcionálni és általában állandó alvásra fogjuk használni, akkor egyértelmű, hogy a kinyitható változatot válasszuk az egészségünk védelme érdekében.

Fontos, hogy a gerinc a számára szükséges helyeken legyen alátámasztva egy olyan kanapéágy esetében, amelyet állandó alvásra szánunk. Egy kinyitható kanapéágy azért sokkal kényelmesebb ilyenkor, mivel két különálló 80-90 x 200 cm-es matraccal rendelkezik, amely megfelel két személy fekhelyének.

Amennyiben a lakás rendelkezik egy különálló hálószobával, benne esetlegesen egy franciaággyal, akkor nagyon valószínű, hogy a kanapéágy csak kényelmi funkciókat fog betölteni a nappalinkban. Vendégvárás esetén vagy nagyobb baráti összejövetelek alkalmával előfordulhat, hogy alvóhelyként is be fogjuk üzemelni, de mivel a fő szerepe az ülőalkalmatosság lesz, ezért bőven elegendő, ha egy kihúzható kanapéágyat vásárolunk.

Nonstop Bútor webáruházunk számtalan kedvezménnyel kedveskedik ide látogató vásárlóinknak. Ezek egyike a szállítási díjban mutatkozik meg. Bizonyos termékeink ingyenes szállítással kaphatók. Ilyen pl. jelenleg a Vigo kanapéágyunk, mely esetében Ön akár 300 szövetfajtából is választhat ugyanazért az árért!

Ezenkívül, ha Ön kettő vagy több bútort vásárol egyidejűleg, és éppen egyik bútor sem rendelkezik ilyen akcióval, kérjen egyedi árajánlatot cégünk munkatársaitól, biztos lehet benne, hogy jól fog járni!

Egyéb kényelmi szempontok

A kanapéágyak legtöbbje ma már ágyneműtartós. Ez azért előnyös, mert egy plusz tárolófunkcióval látja el a nappalit vagy hálószobát és van, akinek ez is kényelmi szempontnak számít, hiszen tud hová pluszban pakolni. Ide lehet betenni az ágyneműt, amelyet nappal nem használunk vagy bármilyen egyéb holmit.

Van, akinek az anyag kiválasztása is egy kényelmi szempont, mivel azt gondolja, hogy ha bőr vagy műbőr kanapét választ, akkor jobban tisztán tudja tartani, mint egy textil kárpitozású kanapéágyat. Nézze meg termékoldalainkat, keresse munkatársainkat, és válassza ki kanapéágyához az Önnek leginkább tetsző szövetfajtát!