Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Barangolás a bútor outletek és a kedvezmények világában

Barangolás a bútor outletek és a kedvezmények világában

Minden bizonnyal sokszor hallottuk már a bútor outlet kifejezést, vagy csak az outlet fogalmat. Sokaknak erről a nagyon olcsó, hibás, valami sérülés miatt leárazott termékek jutnak eszébe. Pedig ezt tévesen gondolják így. A bútor outlet nem hibásat vagy használt bútort jelent.

A bútor outlet értelmezése

A bútoraink nem azok a termékek, amelyeket évente cserélgetünk, így minden egyes darab, különösen a szekrénysorok, kanapék, ágyak megvásárlását hosszas mérlegelés előzi meg. Előfordul azonban, hogy olyan ágyat nézünk ki magunknak, amely éppen megfizethetetlen számunkra. Ilyenkor sokan fordulnak az olcsóbb és kevésbé minőségi termékek felé.

Fontos ugyanakkor, mivel több évre előre tervezünk, hogy ne adjuk alább, ne valamilyen ócskaságot vásároljunk. A minőség mellett tegyük le a voksunkat, annál is inkább, mivel akkor évekig elégedettek leszünk és nem merengünk folyton azon, hogy “Melyik másikat vehettük volna meg”.

A bútor outlet fogalma nem a rossz minőséget, nem a hamisított darabot jelenti. A bútor outletekbe olyan termékek kerülnek, amelyek már nem az idei évi trendet képviselik és megmaradtak az előző évek kollekciójából. Az újabb modellek fokozatosan kiszorítják a régieket, de ettől függetlenül sokak számára a tavalyi vagy azelőtti bútor nem számít régi, elavult darabnak.

Vegyük vagy ne vegyük?

Az outlet bútorok is minőségi, szép termékeket jelölnek. Ha Ön költséghatékonyabban szeretne vásárolni, mindenképpen javasolt egy bútor outlet meglátogatása, hiszen az ott található bútorok vadonatújak. Azért barátibb az áruk, mert az új lakberendezési trendek miatt már nem számítanak olyan modernnek, mint gyártásuk hónapjaiban.

Ráadásul, ha Ön egy olyan bútort szeretne vásárolni, amely nem virít ott minden második ember nappalijában, akkor okvetlenül egy bútor outlet meglátogatása a tanácsos. Így nemcsak több tízezret spórol meg, hanem egy ritka darab tulajdonosává is válik!

Kedvezmények a bútoráruházakban

Minőségi bútorokat jutányos áron nemcsak a bútor outletekben tudunk vásárolni, hanem olyan webáruházakban is, ahol széles körű kedvezményekkel, pontgyűjtő akciókkal, szállítási engedményekkel kedveskednek az oda betérőknek.

Nonstop Bútor webáruházunkban többféle lehetőség közül választhatnak a vásárlók, ha a minőségi bútorukhoz kedvezményesebben szeretnének hozzájutni! Az állandó kedvezményeinken kívül mindig találhat valamilyen szezonális akciót. Ha Ön már egyszer vásárolt nálunk, elkezdheti hűségpontjai gyűjtését, amit bármikor aktiválhat.

Folyamatos játékunk a kuponvadászat, amely különböző kuponok gyűjtését jelenti, bizonyos ár feletti, nem akciós bútortípusok vásárlása esetén. Ennek elindításához egy kérdőívet kell csak kitöltenie. Az akciók, kedvezmények összevonhatók, így akár ingyenessé is válhat bútorának a hazaszállítása.

Két vagy három bútor hazaszállítása is már kedvezménnyel jár, de ha ennél több bútort vásárol, akkor kérje egyedi szállításra vonatkozó kalkulációnkat, biztos jól fog járni! A Nonstop Bútor webshopunk oldalán jelöljük azon egyedi akcióinkat, amelyeknél a házhoz szállítás mindenképpen ingyenes!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

A fenti kedvezményözönön túl léteznek nálunk más vonzó szolgáltatások is! A házhoz szállításon túl, bútorát a kiszemelt végleges helyén össze is tudjuk szerelni. Garanciális szolgáltatásunk bővíthető egy extrával. Ha bármilyen meghibásodás lép fel a nálunk vásárolt bútora esetében, úgy a már Ön által ismert szakembereink fogják meglátogatni és a helyszínen bútorát megjavítani. Böngésszen bátran a termékeink között!

Címkék : outlet, olcsó, leértékelt