Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Milyen egy jó felnyitható ágyneműtartós ágy?

Milyen egy jó felnyitható ágyneműtartós ágy?

Úgy érzi, hogy eljött az ideje annak, hogy beszerezzen néhány igazán praktikus kelléket a hálószobájába? Lehet, hogy csak egy kis változatosság az, amire vágyik, mégis érdemes alaposan átgondolni a lehetőségeket, például hogy milyen jó választás lehet egy felnyitható ágyneműtartós ágy.

Ágyneműtartós ágy

Ma már a franciaágyak többsége ágyneműtartóval szerelt, így nem kell azon gondolkodni, hogy hova is tegyük el az ágyneműt, ha úgy hozza a szükség. Persze sokan nem is használják ki ezt a funkciót, mert inkább a dekoratív ágytakarókra esküsznek. Arról, hogy melyik a jobb megoldás, bármikor lehetne vitatkozni, de igazából nem vezetne sehova, hiszen mindenki számára más a kényelmes és higiénikus.

A különálló ágykeretek esetében jellemző, hogy nem rendelkeznek ágyneműtartóval, így valamilyen módon meg kell oldani a problémát, persze csak ha szükséges. Sokan használják az ágy alatti tágas teret arra, hogy elnyeljen rengeteg felesleges dobozt, amiket nem igazán tudnának hova tenni a hétköznapokban.
Persze akadnak olyanok is, akik inkább egy egyedi méretű ágyneműtartót készíttetnek, hogy igenis tudják hova pakolni az éjszakai pihenés kiegészítőit. Ezek általában kihúzhatós darabok, ami nem mindenkinek kényelmes az esetleges hajolgatás miatt. De akkor mi lehet a megoldás, amivel mindenki csak jól jár? Természetesen egy felnyitható ágyneműtartós ágy.

Felnyitható ágyneműtartós ágy

Az ágyneműtartó nyitási módja egészen addig nem releváns a többség számára, míg el nem kezd fájni a hátunk vagy épp a derekunk, ezzel nehezítve a mindennapi tevékenységeket. Ilyenkor persze azonnal felülbírálatra kerül minden nehezítő tényező, mint például az ágyneműtartó, amihez nagyot kell hajolni. Ezt szeretnénk kiküszöbölni azzal, hogy a kínálatunkban kapható franciaágyak jelentős része egy felnyitható ágyneműtartós ágy.

Maga a nyitás nem igényel erőkifejtést, így ha éppen arra van igényünk, akkor akár lábbal is felnyithatjuk azt. Bár mókásan hangzik, de a benne lévő rugó megkönnyíti a mindennapjainkat, hiszen segít abban, hogy elkerüljük a számunkra fájdalmas mozdulatokat. A Sára franciaágyunk is nem csak többféle szövettel, de választható matractípussal áll vásárlóink rendelkezésére, hogy biztosan a megfelelőt választhassák. Az ideális matrac kiválasztásáról már írtunk korábban egy bejegyzésünkben.

A hűség nálunk fontos

Nálunk, a Nonstop Bútornál a hűség nagyon fontos tényező. Éppen ezért rendszeresen szeretjük megjutalmazni azokat a vásárlóinkat, akik a mi termékeink mellett tették le a voksukat és teszik ezt ezután is. Nekik találtuk ki a hűségpontrendszert, melyet minden vásárlás alkalmával lehet gyűjteni, és a későbbiekben akár egyszerre fel is lehet használni. Ezek a pontok 1/100-as léptékben mozognak, így mondjuk egy 100.000 forintos ágy mellé 1000 pont jár, ami a későbbiekben forintra váltható.

A kínálatunkban szereplő ágyak között rendszeresen cserélődő akciókat hirdetünk meg, így biztosítva azt, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ágyat jó áron, legyen az felnyitható és ágyneműtartós.

Ha még nem találta meg az ideális franciaágyat, ne csüggedjen, hiszen biztosan hamarosan arra is sor kerül. Ha tanácsra vagy információra lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeinken, vagy olvassa el a többi, az Ön számára érdekes tartalmú blogbejegyzésünket.