Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mindenkinek kell kanapé és fotel!

Mindenkinek kell kanapé és fotel!

Minden lakás elengedhetetlen eleme egy jó minőségű ülőgarnitúra, hiszen a nappali kulcsfontosságú a legtöbb ember életében. Éppen ezért mindenképp megfontoltan kell dönteni, hogy milyen kanapét és fotelt választunk magunknak!

Milyen elosztásban vannak?

Manapság már egyáltalán nem csak a hagyományos 3-2-1 fős elrendezésű ülőgarnitúrák várják a lakástulajdonosokat, hanem számtalan különleges megoldás. Bár korábban ez volt az általános, így a többség fejében még ez él, ma korántsem csak ebből válogathatunk. Egyre népszerűbbek a 3 személyes kanapék és fotelkombinációk, mivel ebben az esetben eggyel több szeparált ülőhely van.

Ez tökéletes elgondolás abban az esetben, ha mondjuk valaki szívesen elnyúlna a kanapén, de más is szeretne leülni, akkor egy fotel tökéletesen kényelmes lehetőséget biztosít erre. Abban az esetben is jó választás, ha éppen el szeretnénk vonulni egy kicsit, de a lakás mérete ezt nem teszi lehetővé, akkor egy fotel egy minimális privát érzetet nyújt.

Persze lehetnek olyan esetek, amikor útban van és tologatni kell a kanapét vagy a fotelt, de azért ez korántsem olyan gyakori, hogy zavaró legyen. Ilyenkor is kényelmesebb, ha csak a fotelt kell arrébb tenni, hiszen az könnyebb és jóval mobilabb ülőalkalmatosság.

Egyben kanapé és fotel?

Az is lehet, hogy híján vagyunk a fekhelynek, így alternatív megoldást kell keresnünk arra, hogy 1-2 vendéget akár kényelmesen is le tudjunk ültetni. A 3 személyes kanapék jelentős része 2 személyes ággyá alakítható át, így ha az nem szolgál állandó fekhelyként, akkor remek szolgálatot tehet. Ha pedig tisztában vagyunk azzal, hogy szükség lesz még fekhelyre, akkor amikor fotelt választunk, lehetőleg a kinyitható variáció mellett tegyük le a voksunkat.

Ez főként azért jó, mert mivel kinyitható, majdnem egy tökéletesen kényelmes fekhelyet kaphatunk. Igazán jó választás lehet 1 felnőttnek vagy 2 gyermeknek is, hiszen nekik külön élmény lehet, hogy összebújva, különleges körülmények között kerülnek ágyba.

Hogyan jut el hozzánk?

Nálunk a bútorok jelentős része szétszerelve érkezik vásárlóinkhoz, így a legtöbb esetben szükség van arra, hogy a helyszínen összeszereljék. Ehhez néhány szerszám és némi gyakorlati érzék szükséges, amivel nem mindenki rendelkezik. A legjobb ilyenkor, hogy vagy szakértő segítséget kér, de ha erre nincs lehetőség, akkor igen jó választás az összeszerelési szolgáltatásunk.

Hogy ez mit jelent?

Ennek keretein belül munkatársaink a kiszállítás után a helyszínen összeszerelik az adott bútort, majd segítenek a helyére állítani. Ez több okból is meglehetősen hasznos, hiszen Ön nem lesz koszos, nem kell cipekednie, arról nem is beszélve, hogy nem vész el garancia, ami a szakszerűtlen összerakás esetén azonnal érvényét veszti.

Emellett számtalan kedvezménnyel várjuk vásárlóinkat, aminek során mindig más bútorunk kerül akcióba, és még akár kuponokat is gyűjthet. Ennek részleteit a kedvezmények menüpont alatt találja, ahol részletesen ismertetjük a szabályokat, lehetőségeket. Higgye el, megéri nálunk vásárolni, hiszen visszatérő vendégeinkre plusz opciók várnak!

Érdeklik a különféle kanapék és fotelek, esetleg ülőgarnitúrák? Ne habozzon, nézzen körül kínálatunkban és biztosan megtalálja az Önnek megfelelő bútorokat! Ha pedig elakadt, keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken!