Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


A szabványméret, avagy az ágykeret, ami 160x200-as

A szabványméret, avagy az ágykeret, ami 160x200-as

Kész a hálószobája, de nem igazán tudja, hogy mekkora ágykeretet válasszon, amin kényelmesen elférnek ketten is? Ma bemutatjuk a legnépszerűbb darabokat egy- és kétszemélyes vonatkozásban is. Maradjon velünk, és ismerje meg a legnépszerűbb méretű ágykereteket, mint amilyen a 160x200-as!

Párban gondolkodik? Az ideális ágykeret a 160x200 cm

Amennyiben nem magányosan hajtja álomra a fejét, akkor természetes, hogy az ággyal kapcsolatos elvárás az az, hogy minimum 2 személy számára kényelmes legyen. Ebben az esetben sem mindegy, hogy mekkora is az, ami kényelmes.


Összebújva szeretnek aludni? Akkor is egy 120x200 centis ágy a legkisebb, amin elférhetnek, de ebben az esetben nagyon össze kell bújni. Ennél egy fokkal nagyobb a 140x200-as, amin egy picivel kényelmesebb az alvás, bár nem a bőség kosara. Itt is előny, ha szeretnek együtt, szorosan egymás mellett aludni, mivel más opció úgysincs.

Az az ágykeret, ami 160x200-as, sokkal kényelmesebb a fentieknél, hiszen így egy majdnem egyszemélyes fekhelyet kap mindenki. Mivel egy 80x200-as méreten már meglehetősen jól lehet aludni, így ha ezt duplázzuk, akkor tökéletesen ideális választás. Egy ekkora ágykeretbe természetesen egy ugyanekkora méretű matracot is kell venni. Hiszen nagyon fontos az, hogy megfelelő legyen, mert ha kisebb a matrac, akkor az problémákat okozhat a pihenés szempontjából.

Aki ennél a méretnél nagyobbra vágyik, természetesen megoldható, hiszen manapság már bármekkora ágykeretet gyártanak, gyártunk. Ennek az elkészítési ideje azonban mindig jelentősen több, mint a szabványnak.

 Egyszemélyes ágyra vágyik?

Egyedül szeret pihenni? Semmi akadálya, hiszen kínálatunkban többféle heverő és egyszemélyes ágy is helyet kap, így biztosan megtalálja a megfelelő méretet. Mivel az ideális kétszemélyes ágykeret a 160x200-as, így logikus, hogy egy személynek minimum a fele szükséges a kielégítő pihenéshez. Tehát ha 80-90x200-as darabok közül válogatna, akkor ajánljuk, hogy böngéssze át a Heverők menüpontunkat, ahol többféle variáció áll a rendelkezésére.

Sőt, annak függvényében, hogy mit keres, választhat hagyományos magasságú heverő és magasított kiadás közül is. Az örökifjú korosztály számára mindenképp ezt a különleges elkészítési módot ajánljuk, hiszen vannak olyan helyzetek, amikor nehezebb a felkelés és az alacsony ágyra történő leülés.

Kedvezmények és akciók

A kínálatunkban kapható ágyak többségére különféle akciók és kuponok vehetők igénybe. Bár most ezt nem részletezzük, de azért a legfontosabbakat felsoroljuk. Állandóan változó akcióink keretében mindig más ágyhoz juthat kedvező áron, így érdemes minél gyakrabban ránézni a kínálatunkra.

Minden bútor vásárlása után hűségponttal jutalmazzuk visszatérő, regisztrált vásárlóinkat, amiket össze is lehet vonni és egy későbbi vásárlás során beváltani. Ezek nem évülnek el, és még akciós termékekre is be lehet váltani, sőt a kuponakciókkal is össze lehet vonni.

A kuponokat pedig csak regisztrált vásárlóink kaphatnak, amit bármikor fel lehet használni, de azzal a kitétellel, hogy akciós termékekre nem érvényesek. Az oldalunkon egy táblázatot is talál, amiben kategóriák és értékhatárok szerint fel vannak vezetve a kuponlehetőségek.

Úgy érzi, hogy érdeklik a különböző ágyak és ágykeretek? Akkor ne habozzon, válassza ki mielőbb az Önnek megfelelőt!