Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Milyen kedvezményekkel kaphatóak nálunk az ágyak?

Milyen kedvezményekkel kaphatóak nálunk az ágyak?

Minden webáruház számára fontos, hogy a náluk vásárlóknak különböző megbízható és állandó kedvezményekkel szolgáljanak. Hiszen valljuk be, mindenki sokkal szívesebben vásárol ott, ahol tudja, hogy számít a hűsége. Lássuk, hogy nálunk milyen akciók várják ágyak és más tartozékok vásárlása esetén!

Különböző akciók

Webshopunkban különböző állandó és szezonális akciókkal várjuk vásárlóinkat. Ennek keretében számos ágyat akciós áron kaphatnak meg, melyek meghatározott időközönként változnak, míg másoknál szinte állandónak is nevezhető az akciós ár. Sőt, sok termékünk esetében az alapár is jóval kedvezőbb, mint más áruházaknál.

Hűségpontok és kuponok – ágyak és további bútorok vásárlása esetén

Ha jobban belegondolunk, mindenhol díjazzák a hűséget, hiszen azzal mindenki jól jár. Persze ehhez szükséges, hogy jó minőségű ágyakkal álljunk vásárlóink elé, hogy újra és újra ránk bízzák a kényelmüket. Mi pedig a hűséget forintosítható pontokkal díjazzuk, amit egy későbbi rendelés alkalmával válthatnak be.

Hogy ez mit jelent? Mondjuk egy 100.000 forintos ágy esetében ez 1000 pontot jelent, ami a következő rendelésnél 1000 forint kedvezménynek felel meg. Ezeket természetesen össze lehet vonni, gyűjteni, és nem évülnek el, azaz kedvükre gyűjthetik addig, amíg csak szeretnék. Persze ehhez szükséges a regisztráció, hogy nyomon lehessen követni a pontok alakulását.
Sőt, nem csak a vásárlásokért lehet pontokat gyűjteni, hanem a véleményírásáért is jár 200, míg ha hozzá egy videó is tartozik, akkor 400 pont. Ugye, hogy milyen könnyű gyűjteni egy kis kedvezményt az ágyakért?

Kuponok is felhasználhatóak webáruházunkban, melyekhez könnyen hozzá lehet jutni, és néhány kedvező feltétellel be is lehet váltani. Nem kell mást tenni, mint a kuponvadászat kérdőívet kitölteni, és már küldjük is a kupont a választott kategóriájú ágyakhoz.

A felhasználása szintén regisztrációhoz kötött, de mivel ez csak pár perc, így nem jelenthet akadályt a kedvezmény előtt! Fontos, hogy mindenképp legyen körültekintő, mivel ha a választott termék akciós, akkor a kupont nem tudja felhasználni, csak egy teljes árú termékhez.

Gyakori hiba még, hogy a kupont olyan ágyak vagy kanapék esetében próbálják vásárlóink beváltani, amik nem érik el a kijelölt értékhatárt. Ehhez bővebb információ a Kuponvadászat menüpont alatt található!

Szállítás és összeszerelés

A szállítási paraméterekről most bővebben nem szeretnénk írni, hiszen az oldalon minden fontos momentum megtalálható, de a kedvezmények mellett nem mehetünk el szó nélkül. Legyen szó kanapé, ágyak vagy más ülőalkalmatosság vásárlásáról, szállítási költség minden esetben keletkezik, de több bútor vásárlása esetén egyedi ajánlat kerül kikalkulálásra. Azt sem szabad kifelejteni a felsorolásból, hogy kínálatunkban vannak bútorok, amik mellett ingyen szállítás felirat található. Ebben az esetben ezeket ingyen szállítjuk ki.

A nálunk vásárlók igénybe vehetnek egy különleges szolgáltatást, ami arról szól, hogy a helyszínen összeszerelésre kerülnek a vásárolt ágyak, bútorok. Ezt a szállítással lehet megrendelni, és nagy előnye, hogy a szakszerű összeszerelésének hála, nem vész el a garancia.

A fentieken felül is akadnak még kedvezmények, amikkel élhetnek vásárlóink, ezért kifejezetten érdemes alaposan átböngészni a Kedvezmények menüpontot. Ha pedig további kérdése lenne, akkor keressen minket bátran, hogy válaszolhassunk azokra, és megtaláljuk az Önnek megfelelő ágyat!