Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Miért különleges a kihúzható sarokkanapé?

Miért különleges a kihúzható sarokkanapé?

Már maga a sarokkanapé választása is egy meglehetősen jó döntés, hiszen rengeteg előnnyel rendelkezik. Ha pedig ez egy kihúzható sarokkanapé, akkor azzal garantáltan jól járhatunk. El is mondjuk, hogy miért.

 A sarokkanapé előnyei

Egy sarokkanapé igazi dísze lehet a szobának, hiszen nem csak egy bútor, hanem egy dekoratív darab, ami igazán feldobhatja a lakást. Célszerű olyat választani, ami harmóniában áll a fal színével és a többi bútorral, így elkerülhető az összevisszaság. Mivel egy sarokkanapé általában a lakás központi eleme is, így mindenképp óvni kell a különböző hatásoktól. Ezt a célt szolgálhatja egy pléd, amivel elkerülhető, hogy foltos legyen a bútor, vagy épp megkímélhetjük a különböző sáros, csokis nyomoktól, ráömlött üdítőtől. Sőt, már a borítás is lehet maga a védelem, hiszen ha csak le kell törölni a különböző balesetek nyomait, azzal nagyban megkönnyíthetjük saját életünket.

Mivel a sarokkanapé egyben egy nagyobb ülőhelyet is biztosít, így akkor a legjobb, ha nagy családnak választjuk, vagy szeretünk elnyúlni az ülőgarnitúrán. Két főnek is ideális, hiszen mindenkinek jut egy külön rész, ahol kedvére lefekhet, ha pihenni szeretne.

A legjobb, ha kihúzható a sarokkanapé

Bár a sarokkanapé már önmagában is egy jó választás, ha pedig még emellett kihúzható is, akkor az maga a tökély. Ezzel a funkcióval egy jó nagy fekvőfelületet nyerhetünk, aminek köszönhetően akár egy kisebb lakásba is jó választás lehet, hiszen nem kell még egy franciaágyat is megvásárolni.

Mindegyik sarokkanapénk kihúzható, így biztosan kényelmes lesz az éjszakai pihenés. Ha pedig csak időnként lenne rá szükség, akkor is van hova eltenni a nem használt ágyneműt, mivel rendelkeznek ágyneműtartóval.

Egy sarokkanapé esetében igen lényeges, hogy milyen irányú, hiszen a többség nem forgatható. Ez azt jelenti, hogy jó előre le kell tisztázni, hogy hova és hogyan is fog állni az új bútordarab.

Nálunk a sarokkanapék szállítása több darabban történik, így mindenképp praktikus, ha van valaki a közelben, aki össze tudja szerelni. Bár nem kell hozzájuk nagy szakértelem, jól jön egy kis gyakorlati érzék és néhány praktikus szerszám. Ha ezekkel nem rendelkezik valaki, akkor igazán jó megoldás lehet az úgynevezett összeszerelési szolgáltatásunk. Ennek keretében kollégáink a helyszínen összeállítják a bútort, majd azt egyben adják át új tulajdonosának. Ez igazából nagyban megkönnyíti mindenkinek az életét, hiszen nem kell vele bajlódni, és azonnal készen van. A másik nagy előnye, hogy ezáltal ki lehet küszöbölni azt, hogy elvesszen a garancia, ami a szakszerűtlen összeszerelésből adódó károkra nem vonatkozik.

Jó, ha tudják, hogy amennyiben egy helyre rendelnek több bútort, a szállítási költség termékenként jelentkezik, hiszen helyet foglalnak az autóban. Az azonban nagy könnyebbség, hogy ha több bútor kerül kiválasztásra, akkor többnyire egy egyedi összeget kalkulálunk, hogy segítsük vásárlóinkat.

Bútoraink megtekinthetőek a bemutatótermünkben Budapesten a Garam utca 3. szám alatt, ahol bár nincs értékesítés, de remek alkalom arra, hogy megtapinthassák a választott szövetet és láthassák, hogy hogyan is fog kinézni a kihúzható sarokkanapé a valóságban. Ezáltal sokkal könnyebb lesz elképzelni a későbbiekben a végleges helyén.

Ha érdeklik a különböző kihúzható sarokkanapéink, akkor válogasson kínálatunkban, ha pedig kérdése merülne fel, keressen minket elérhetőségeinken!