Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Ágyazható sarokülő – a hétköznapok hőse

Ágyazható sarokülő – a hétköznapok hőse

Rengeteg cikkünkben foglalkoztunk már az ágyazhatóság fogalmával és azzal, hogy mitől jó egy fekhely. Mégis, az ágyazható sarokülő lehetősége nem igazán került elő. Ma ezzel a bútorral foglalkozunk, hogy mindenki megtudhasson néhány érdekességet róla.

Az ágyazható sarokülő

Ha valaki sarokülőt vásárol, jó, ha tisztában van azzal, hogy már a rendeléskor ki kell választania azt, hogy milyen irányú legyen az adott garnitúra. Hiszen ha nem jó az irány, akkor az rengeteg bosszankodásra ad okot, arról nem is beszélve, hogy át kell gondolni az egész elrendezést. Szerencsére sarokülőink jelentős része térben is állítható, így nem kötelező, hogy fal mellé kerüljön. Ez azért igazán fontos, mert remek elválasztóként is funkcionálhat egy légtéren belül.

A sarokülők, bár a nevük egy sarkot sejtetnek, akár U alakzatban is megtalálhatóak kínálatunkban, így akár nagyobb társaságok esetén is jó választásnak bizonyulnak. Ha nagy a család, vagy épp népesebb baráti körrel rendelkeznek, akkor mindenképp érdemes átgondolni az ötletet. Sőt, ilyenkor nagy szolgálatot tehet egy középre helyezhető dohányzóasztal, ami akár a tálcák vagy épp chipses tálak, sörök tárolására is szolgálhat.

Mindennapos használat esetén

Amennyiben nincs külön hálószoba, akkor várhatóan azért is szükséges egy ágyazható sarokülő, mivel ez funkcionál éjszakai fekhelyként. Ebben az esetben nagy hangsúlyt kell fektetni a kényelemre, hiszen általában nem 1-2 évre vásárolunk kanapét. A fekvőfelülettől függően mindenképp fontos, hogy lehetőleg egy darabból álljon a fejenkénti fekvőrész. Ezt sarokülők esetén igazán nehéz kivitelezni, de korántsem mindegy, hogy hol is van az a bizonyos toldás a matracok között. Egy jobb minőségű ágyazható sarokülő esetén mindenképp az ágy végéhez közelebb, így nem zavaró pihenés közben, hiszen jó eséllyel egy párna kerül a környékére.

Amennyiben nem igazán érzi komfortosnak a fekhelyet, akkor mindenképp érdemes beszerezni egy, a kinyitott fekvőfelület méretével megegyező nagyságú fedőmatracot. Ezek közül a legtöbb 4-6 centiméter vastag, ami tökéletes ahhoz, hogy kényelmesen aludjon. Természetesen a maximális kényelem érdekében a kínálatunkban is elérhető fedőmatrac.

Ha pedig már a megrendelésnél tartunk, nagyon fontos, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy bár házhoz szállítási szolgáltatást is nyújtunk, ez nem egyenlő azzal, hogy a bútort kollégáink beviszik a lakásba és a helyére állítják. Amennyiben a választott ágyazható sarokülő több darabban érkezik, akkor két megoldás áll a rendelkezésére.

Az egyik, hogy rendelkezik gyakorlattal és szerszámokkal, és seperc alatt összerakja készre a bútort, és már élvezheti is a kényelmét.

A másik verzió, hogy inkább nem bajlódik a szereléssel, és megrendeli az összeszerelési szolgáltatásunkat. Ennek során kollégáink a helyszínen összeszerelik a bútort, aminek nagy előnye, hogy nem eshet el a garanciától. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb gyártó nem vállal garanciát a szakszerűtlen összeszerelésből adódó problémákra.

Felkeltettük az érdeklődését, és átböngészné az ágyazható sarokülőinket? Semmi akadálya, sőt, ha inkább személyesen győződne meg a termékeink minősége és a szövetek színe és anyaga felől, akkor elérheti azokat a budapesti bemutatótermünkben. Fontos, hogy itt nincs munkatársunk, így kizárólag a saját tapasztalataira hagyatkozhat. Ha pedig kérdése van, keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!