Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Nem csak hatalmas U alakú ülőgarnitúra létezik

 Nem csak hatalmas U alakú ülőgarnitúra létezik

Amikor úgy dönt, hogy lecseréli a meglévő kanapét egy nagyobb ülőgarnitúrára (akár U alakúra), többnyire nem valami óriási monstrumot képzel el, hanem egy kezelhető méretű kivitelt. Létezik vajon ilyen?

A sok ülőhely fontos

Míg korábban lehet, hogy elegendő volt egy egyszemélyes kanapé vagy egy sima ülőgarnitúra, úgy a család bővülésével az bizony kevés lesz. Ilyenkor gondolja át az ember, hogy milyen, nagyobb kanapé az, ami biztosan megfelel a célnak. Ha csak egy négylábú kedvenccel gyarapodott a létszám, akkor még nem biztos, hogy cserélni kell a bútort, de ha 1-2-3 gyermek érkezése az, ami ezt indokolja, akkor úgy 2-3 év múlva megérett a cserére. Az első időben nem igényelnek nagy helyet, de ha nőnek a gyerekek, akkor érdemes beruházni egy L vagy egy U alakú ülőgarnitúrára.

Persze, vághatnánk rá azonnal, ezek meglehetősen helyigényes ülőhelyek, így azért alaposan át kell gondolni a szoba elrendezését és a várható változásokat. Pedig szerencsére ma már nem kell azonnal valami óriási ülőgarnitúrára asszociálni, hiszen a kínálatunkban is egy tipikusan kisebb lakásokhoz tervezett U alakú ülőgarnitúra található, ami nem csak gazdaságos anyagilag, de helytakarékos otthonokba is ideális. Mivel tökéletes tartással rendelkezik, így nem kell attól félni, mint egy L alakú esetében, hogy csak falhoz helyezhető.

Az U alakú ülőgarnitúra kifejezetten jó térelválasztóként is, hiszen tökéletesen képes tagolni a teret.

A Monaco U alakú ülőgarnitúránk minimum 4, de inkább 5-6 személynek nyújtanak kényelmes ülőhelyet. Ha az U közepén egy dohányzóasztalt helyezünk el, akkor remekül körül lehet ülni akár egy társasjátékot is. Sőt, meccsnézéshez is hibátlan választás, hiszen a sörök és chips így biztonságban van, nem kell félni attól, hogy egy gólöröm keretében az ülőgarnitúra huzatán landol.

 Az U alakú ülőgarnitúra variálható és fekhellyé alakítható

Egy igazán jó minőségű U alakú ülőgarnitúra legnagyobb előnye, hogy többféleképpen variálható, hiszen a többség nem egybeszerelt. Persze előfordulnak ilyenek is, mégis a sokszínűsége nagy előnye lehet.

Ha valakinek nincs elegendő helye ahhoz, hogy külön hálószobája is legyen, hanem a kanapén kell megoldania az éjszakai pihenést, akkor annak mindenképp egy kinyitható garnitúra a legjobb választás.

A fent már említett ülőgarnitúra hasznos fekvőfelülete 280 cm x 145 cm, ami két személy számára is kényelmes, főként, ha szeretnek összebújni.

Mivel az átlag méreteknél jóval hosszabb, így akár ideiglenes jelleggel több gyereknek nyújthat fekhelyet, mondjuk egy pizsiparti utáni pihenés idejére.

Hogyan rakjuk össze?

Mivel több darabban kerül kiszállításra, így bár könnyű összeszerelni, de ha valakinek nincs segítsége, akkor kényelmesebb megrendelni az összeszerelési szolgáltatást is. Ennek keretein belül kollégáink a helyszínen készre szerelik és segítenek a helyére állítani. Ez több szempontból is ideális, hiszen szakértő kezek rakják össze, így a garancia ide vonatkozó része maximálisan teljesített.

Felkeltettük az érdeklődését? Nézzen körül kínálatunkban és rendeljen még ma, de fontos, hogy kísérje figyelemmel a gyártásra és a szállításra vonatkozó különleges feltételeket.