Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Egyszemélyes ágyak kisebb terekbe

Egyszemélyes ágyak kisebb terekbe

Egyedül él, és egy kisebb lakást kell berendeznie? Akkor valószínűleg nincs szüksége egy kétszemélyes ágyra vagy épp egy kinyitható kanapéra. Ebben az esetben a legjobb megoldás egy egyszemélyes ágy. Ismerjük meg közelebbről ezt a típust!

Ágykeret és matrac

Ha egyszemélyes ágyat keresnénk, akkor egy ágykeret megfelelő megoldás lehet, amibe nem kell más, csak egy méretben bele való matrac. Ezek az ágyak többségében 80 x 200, illetve 90 x 200-as méretben készülnek, amik egy felnőtt ember számára kényelmes fekhelyet biztosítanak. Nálunk többségében nem a hagyományos, fából készült keret dominál, hanem kárpitozott, dekoratív ágykereteket találhat kínálatunkban.

Mivel nem egybeszerelt bútorról van szó, így a szállítás sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos heverőknél.

Ezekben általában egy megfelelő méretű matrac kell, hogy helyet kapjon, ami lehet szabvány méret vagy akár egyedi is.

 Heverők

A heverőink ágyneműtartóval rendelkeznek, amit a hosszú oldalról emelve lehet elérni. Igyekszünk mindenkire gondolni, ha heverőről van szó, mivel az átlag fekvőfelület 37-47 centiméteres magasság, addig az idősebb korosztály számára készítünk 50-60 centiseket is. Sőt, ha extra magassággal rendelkezik, akkor sincs vész, mert készítünk egyedi méretet is, akár 220 centiméterig is.

Heverőink között van támlás és egyszerű darab egyaránt. A támlás a falhoz állítható úgy, hogy nem kell mellé sem falvédő, sem más, amitől meleg lesz. Választhatunk sima fejtámlás, illetve saroktámlás darabok közül is.

A támla nélküli variációt általában a szoba közepére vagy a faltól távolabb kell elhelyezni, hacsak nincs egy meleg fal vagy egy falvédő. Ettől függetlenül ezt a típust inkább az ifjúság vagy az idősebb korosztály számára ajánljuk, a kialakításuk miatt.

További egyszemélyes ágyak

A kinyitható fotelek igazi egyszemélyes ágyak, amik a legkisebb lakást is otthonossá és meghitté varázsolják. Ha kevés a hely, akkor nagyon jó megoldást nyújtanak arra, hogy egyben megtalálható egy kényelmes fotel és egy ágy.

Ha szeretné megnézni a kiválasztott ágyakat, várjuk budapesti bemutatótermünkben!

 Szállítási kisokos

Akármelyik variációról is legyen szó, nálunk biztosan megtalálja a megfelelőt. Szállítás tekintetében ezek az ágyak egyben kerülnek fel az autóra, így nem kell az összeszereléssel bajlódnia senkinek, vagy maximum nagyon egyszerű műveleteket kell elvégezni.

Házhozszállításunk keretében a bútort csak a kapuig vagy az ajtóig viszik a kollégák, de ha úgy kívánja, akkor az is megoldható, hogy a helyére állítsák, sőt, előtte össze is szerelik, ha kell. Ez egy nagyon jó lehetőség azoknak, akik egyedül élnek és nincs segítségük, esetleg nem rendelkeznek a szükséges szerszámokkal vagy éppen gyakorlati érzékkel. Abból a szempontból sem elhanyagolható, hogy mivel szakemberek szerelik össze a terméket, így a garancia ide vonatkozó pontja is teljesül.

Érdeklik a különböző egyszemélyes ágyak? Rendelne, de még nem döntötte el, hogy mi lenne a megfelelő fekhely? Olvassa el blogbejegyzéseinket, melyekből további érdekességekre lelhet, vagy keressen minket elérhetőségeinken!

Címkék : heverők, ágyak, ágykeret