Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Kinek igazán jó választás a kinyitható fotel?

Kinek igazán jó választás a kinyitható fotel? 

Egy nagyobb lakás általában rendelkezik elegendő hellyel ahhoz, hogy praktikusan tudjuk berendezni. Persze a belvárosban mindez egészen máshogy néz ki, hiszen ott nem feltétlenül a nagy méretükről híresek a lakások. Lássuk, hogy hogyan érdemes berendezni egy nagyobb és egy kisebb területű lakást, és miben segíthet egy kinyitható fotel!

 Nagyobb lakás esetén

Mikor valakinek egy nagyobb lakása van, akkor minden adott ahhoz, hogy egy családias nappalit rendezzen be. Ehhez egy jó elrendezés szükséges és persze egy igazán kényelmes kanapé. Ha pedig nagy a család, akkor mindez még kevés is lesz, hiszen ilyenkor a legjobb egy modern sarok ülőgarnitúra vagy egy háromszemélyes, egy kétszemélyes kanapé és egy kinyitható fotel. Ezek nem csak azért praktikusak, mivel rengeteg ülőfelületet biztosítanak, de ha a szükség úgy hozza, akkor fekhelyként is szolgálnak, így nyerhetünk 4-5 főnyi plusz helyet.

Általában a 3 személyes egy 2 fős ággyá nyitható, amin mondjuk egy felnőtt vagy két kisgyerek azért kényelmesen elfér, valamint 2 felnőtt számára ideális. A kétszemélyes kanapé vagy szerelmeseknek ideális, akik szeretnek összebújni, vagy egy személynek ajánljuk. A kinyitható fotel pedig garantáltan egyszemélyes fekhelyet biztosít. Mindezek tökéletesen megfelelnek, ha vendégek érkeznek, hiszen van hova fektetni őket.

Kis lakásban is szép az élet

Amikor jóval kisebb hellyel kell gazdálkodnunk, akkor sokkal hatékonyabban át kell gondolni, hogy mit hova teszünk. Hiszen nem biztos, hogy a lakásban lesz helye egy nappalinak és egy hálószobának is, így ötvözni kell a kettőt.

Ehhez nyújt nagyon jó megoldást egy beépített ágy, ami nappal a falra simul, így nem lehet megmondani, hogy az egyik szekrény belsejében egy ágy rejtőzik. Ezt ha este lehajtjuk, akkor egy kész franciaágy bukkan elő belőle, amit ha ügyesek vagyunk, ágyazni sem szükséges. Sőt, ha jól választunk, akkor mindezt olyan méretben kivitelezzük, hogy pont beférjen a lehajtható ágy alá egy dekoratív kanapé. Ebben az esetben minden egy helyen lehet.

A praktikus megoldás: kinyitható fotel

A másik, rendkívül hasznos megoldás a kinyitható kanapé és ugyanígy a kinyitható fotel. Nem mindegy persze a kanapé esetében, hogy kihúzható vagy kinyitható darabbal van dolgunk. Az előbbit semmiképp nem javasoljuk mindennapos használatra, míg az utóbbinál jobbat nem is választhatnánk. A kinyitható kanapék esetén személyenként egy teljes fekvőfelület adott, így nem kell az illesztések miatt kényelmetlenül aludni. Sőt, még egy fedőmatrac sem kötelező.

A kinyitható fotel hasonlóan praktikus, főleg akkor, ha szeretünk leheveredni a tv elé, így két személynek a kanapé lehet, hogy kényelmetlen lenne. Ebben az esetben keresve sem találhatnánk ideálisabb megoldást, hiszen tökéletes kényelemben tölthetjük mind a pihenést, mind az éjszakát.

Hogyan jut el a bútor a címzetthez?

Nálunk a kiszállítás többnyire egyben történik, de persze előfordulhat, hogy több darabra kell szedni a bútort ahhoz, hogy szállítható legyen. Ilyenkor a leginkább célszerű választás, ha igénybe veszi a kedves vásárló az összeszerelési szolgáltatást, melynek során szakemberek által kerül összeszerelésre a bútor, így elkerülhető az ebből fakadó esetleges garanciavesztés.

Ha pedig esetleg hiba merülne fel, akkor a garanciális szolgáltatásunk keretében akár házhoz menő szervizt is igénybe lehet venni, ami rengeteg kellemetlenségtől megkímélheti. Ennek feltételeit a Garancia menüpontban találja, ahol minden fontos információ helyet kapott. Keressen minket bizalommal, amennyiben kérdése merült volna fel!

Címkék : Kinyitható fotel