Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Hova való az U-alakú sarokgarnitúra?

Hova való az U-alakú sarokgarnitúra?

Sok ülőhelyre van szüksége, és rengeteg helye van? A nappali dísze lehet egy U-alakú sarokgarnitúra, amin mindenki helyet kaphat, aki fontos a számára. Lássuk, hogy miért is jó megoldás ez a garnitúra!

Monumentális

Egy U-alakú sarokgarnitúra minden esetben óriási és helyigényes, hiszen nagy méretének köszönhetően igazi dísze lehet a szobának. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy a megfelelő kiegészítőket válasszuk ki hozzá, mint amilyen egy stílusos dohányzóasztal. Egy hasonló stílusú asztalka rengeteget dob a szoba látványán, arról nem is beszélve, hogy egy társasjátékozós este vagy egy baráti beszélgetés kötelező kiegészítője. Remek hely az itókák és adott esetben a nasik számára.

Egy szép kialakítású U-alakú sarokgarnitúra főként a nagyobb terekben mutat igazán jól, amivel igazán otthonos és hangulatos kis kuckót hozhatunk létre. Ennek a sarokgarnitúrának egyik tulajdonsága, hogy akkor a legideálisabb, ha nem a tv nézéshez van beállítva, hiszen akik oldalt ülnek, azok úgyis maximum a szemben lévőket látják, így nem meccsnézéshez tervezték.

Amellett, hogy remek színtere a társasági életnek, igen csábító, ha pihenésre vagy épp egy nyugis összebújásra kerülne sor. Igazi családi ülőgarnitúra, hiszen minden oldalon elfér valaki, sőt, még a házi kedvenc számára is jut hely.

Ha nem áll rendelkezésre elég tér egy U-alakú sarokgarnitúrához

Az is előfordulhat, hogy nincs elég nagy hely egy hagyományos értelemben vett U-alakú sarokgarnitúrához, de kell a megfelelő számú ülőhely. Ebben az esetben egy hagyományos kanapé és egy L alakú sarokgarnitúra jelenthet jó megoldást, hiszen általuk rengeteg férőhelyet nyerhetünk. Ez a megoldás sokkal praktikusabb is, hiszen a különálló elemeket kedvünkre variálhatjuk, azaz nem kötelező, hogy U-alakban álljanak.

Sőt, ha még könnyebben átrendezhető verzióra vágynánk, akkor a hagyományos értelemben vett ülőgarnitúra is jó megoldás lehet. Ez az esetek jelentős részében rendelkezik egy 3 személyes, általában kinyitható elemmel, egy kétszemélyes, kisebb, de szintén kinyitható vagy kihúzható darabbal, valamint egy egyszemélyes fotellel, ami bár nem nyitható, de kényelmesen el lehet benne terpeszkedni. Ez egy költözéskor és a szoba átrendezésekor is sokkal könnyebben szállítható, rendezhető, mint egy összeszerelt U-alakú sarokgarnitúra, ami azért behatárolja a kereteket.

Hogyan jut el önhöz mindez?

Igen sarkalatos pontja a bútor rendelésének az eljuttatás módja, hiszen nem mindenki rendelkezik kisteherautóval vagy épp utánfutóval, hogy egy nagyobb bútort el tudjon szállítani. Nekik nyújt nagy segítséget a házhozszállítás, aminek keretében kollégáink kiszállítják önhöz a választott kanapét vagy sarokgarnitúrát.

Ez persze nem tartalmazza azt, hogy össze is szerelik, de ha arra van szüksége, akkor ajánljuk az összeszerelési szolgáltatásunkat, ami nagy segítséget jelenthet. Ennek a szolgáltatásnak a lényege, hogy a bútor a helyszínen összeszerelésre kerül és a helyére is állítják a kollégák. Ez nem csak azért hasznos, mert előfordulhat, hogy nem rendelkezik a megfelelő szerszámokkal vagy éppen gyakorlati tapasztalattal, hanem abban is segít, hogy a szakszerű összerakásnak hála nem vész el a garancia. Ugye, hogy milyen okos és takarékos megoldás?

Ha úgy érzi, hogy további kérdései lennének, akkor mindenképp tanulmányozza át az információs menüpontunkat, ha pedig még így sem kapott választ, keressen minket elérhetőségeinken!