Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mitől lesz jó egy bútor webáruház?

Mitől lesz jó egy bútor webáruház?

Ahogy a hétköznapi életben is abba a boltba megyünk be, ami valami miatt megfog, miért is lenne ez másként a internetes felületen? Ha hívogató a kirakat és színes, megnyerő a termékpaletta, akkor nagyon valószínű, hogy elégedettek is leszünk a vásárlással. Lássuk, hogy milyen egy jó bútor webáruház!

Ahogy kinéz, olyan is

Vásárlóként első körben mindenképp az oldal látványát, tartalmát vesszük szemügyre. Hiszen ha bonyolult, akkor várhatóan a rendeléssel is meggyűlik a bajunk. Amennyiben a webshop könnyen kezelhető, akkor nagy valószínűséggel a további ügyintézés is simán, gördülékenyen fog menni. Hogy miért mondjuk ezt? Mert mindenki ez alapján választ magának bútor webáruházat. Fontos, hogy az arculat tükrözze a webáruházat és a mögöttes tartalmat egyaránt, azaz egy bútor webáruház szempontjából nem biztos, hogy a harsány, mindenhol valamilyen motívummal tarkított kinézet az ideális.

Természetesen nem minden a külcsín, hiszen nem árt, ha jó minőségű termékeket is forgalmazunk. Nálunk ebben nincsen hiány, hiszen ágyaink mindegyike állandó, mindennapi használatra készült, így bírják a terhelést.

A kínálat frissessége

Roppant lényeges, hogy az aktuális, elérhető kínálat naprakész legyen. Tehát csak olyan bútorok szerepeljenek benne, amik bármikor megrendelhetőek. Ugyanez vonatkozik a szövetekre is, azaz olyanok ne legyenek, amiket nem lehet választani, vagy épp kifutó széria része.

Mindenképp az a legjobb, ha a matracok tekintetében is a legfrissebb technológiával készült darabokat találja meg a vásárló.

Ezeken túl persze elengedhetetlen, hogy olyan tartalmakkal legyen ellátva az oldal, ami a olvasónak fontos és hasznos információkat tartalmaz. Éppen ezért található nálunk is rengeteg cikk a kinyitható, ágyazható kanapékról, a legjobb, legegészségesebb matracokról, valamint azok tisztításáról és még számos más hasznos témáról. Hiszen valahonnan informálódni kell, és mi is lehetne hitelesebb ennél, mint ha olyan ír ezekről a dolgokról, aki ezzel dolgozik, azaz ért hozzá?

Akciók, kedvezmények bútor webáruházunkban

A mai világban szinte elengedhetetlen, hogy egy nívós bútor webáruház bizonyos időközönként néhány akciót hirdessen, amik révén jutányosabb áron lehet hozzájutni a különböző termékekhez. Nálunk minden évben van néhány kanapé, franciaágy és heverő, amiknek az árát végig lent tartjuk, hogy mindenki tudjon élni adott esetben az akcióval.

Kuponakciónk keretében a vásárlóink, ha regisztrálnak, akkor kuponokkal lehetnek gazdagabbak, amiket a vásárlások során válthatnak be meghatározott összeg után, ezzel is csökkentve a rendelésük végösszegét.

Sőt, hűségpontokat is gyűjthetnek a visszatérő vásárlóink, amik általában az összeg egy bizonyos százalékát teszik ki. Például 70.000 forint esetén a gyűjthető hűségpont 700, ami a következő vásárláskor beváltható, legyen szó kupon kedvezményről vagy akcióról, mindennel összevonható. Mivel nincs beváltási határideje, így bármeddig gyűjthetőek a pontok.

Továbbá nálunk elérhető egy különleges opció is, az összeszerelési szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy a kiszállítás után a helyszínen összeszerelésre kerül a bútor, és még a helyére is segítünk beállítani. Ez azért is olyan népszerű, mivel ilyenkor szakértő kezek szerelik össze a bútort, így biztosan nem vész el a garancia a szakszerűtlen szerelésből adódóan.

Van még kérdése? Szívesen megismerné a webáruházunkat? Böngésszen kedvére és írja meg nekünk, hogy elégedett-e a végeredménnyel!