Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Hova tegyük a kanapét vagy sarokheverőt?

Hova tegyük a kanapét vagy sarokheverőt?

Nem egyszer került már elő a kérdés, hogy hova is kerüljön a kanapé vagy a sarokheverő a nappalin belül. Hiszen ez meghatározó eleme a helyiségnek, így mindenképp jól kell megválasztani a helyét.

A sarokheverő elhelyezésének a fő szempontja az, hogy hova is tudjuk tenni. A szoba mely részén van annyi szabad falfelület, ahová kényelmesen és persze dekoratívan elhelyezhető. Bár ez az egyik leginkább mérvadó pontja a dolognak, mégis, van bőven más szempont, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül.

 Védelem és praktikum

Ha sokáig szeretnénk használni a sarokheverőnket, akkor mindenképp olyan helyet keressünk neki, ahol nem éri közvetlen napsugárzás. Mivel az UV sugárzás egyik fő hátránya, hogy kiszívja a szövetek élénk színeit, így óvatosan kell bánni vele. Tehát ha meg szeretnénk őrizni az eredeti színeit a szövetnek, akkor mindenképp fontos, hogy valamilyen módon óvjuk meg. Ha lehetséges, akkor ne ablak vagy erkély elé helyezzük, ami egyrészt a fényviszonyok miatt sem a legjobb választás, de a sarokheverő védelme szempontjából is elgondolkodtató. Amennyiben mégis ez a tökéletes variáció, akkor takarjuk le egy védőhuzattal a tökéletes védelem érdekében.

Szintén nagyon lényeges szempont, hogy ne legyen útban a bútor. Bár ez így furán hangzik, de nagyon gyakran előfordul, hogy olyan helyre teszik a kanapét, ahol kerülni kell miatta, ami nem biztos, hogy mindig komfortos. Ha már megfordult a fejünkben, hogy néha milyen jó lenne átugrani ahelyett, hogy elsétálunk mellette, akkor lehet, hogy újra kellene tervezni a szoba arculatát.

Az sem a legjobb választás, ha valamilyen egyéb használati tárggyal akadályozzák egymás kinyitását vagy egyéb funkcióját. Teszem azt, súrlódik egy szekrény ajtóval vagy épp az erkéllyel. Ebben az esetben jellemzően egy kopás, majd egy lyuk keletkezik azon a helyen. Erre is jó megoldás lehet egy védőhuzat, vagy pedig muszáj lesz bizonyos időközönként lecserélni a szövetet, hacsak nem szeretnénk, hogy egy kopott, lyukas huzatú 

 Vásároljon megbízható helyről sarokheverőt!

Amikor bármilyen ülőgarnitúrát, kanapét, sarokheverőt választunk, akkor nagyon fontos, hogy maximálisan megbízható helyről vásároljuk azt. Ez azt jelenti, hogy ha arra van éppen szükségünk, akkor egy kézzelfogható, kipróbálható ülőalkalmatosságot kapjunk, ne csak internetes képeket. Mivel országszerte számos bemutatótermünk van, így bármikor meg lehet nézni, ki lehet próbálni bútorainkat.

Nagyon fontos szempont még, hogy a rendelés átvétele az esetek igen jelentős részében darabokban történik, így fel kell készülni a házilagos összeszerelésre. Ez nem a legjobb hír azoknak, akik nem rendelkeznek kellő tapasztalattal a bútorok összeszerelésében, vagy éppen szerszámok híján vannak.

Semmi pánik, nekik hoztuk létre az összeszerelési szolgáltatásunkat, ami óriási segítség a fenti problémák esetén. Arról nem is beszélve, hogy mivel szakemberek szerelik össze a bútorokat, így biztosan minden csavar a helyén lesz, és nem kell attól tartanunk, hogy elvész a garancia azért, mert valamit nem stimmel. Természetesen ez a szolgáltatás feláras, de szerintünk megéri azért, hogy probléma esetén nem kell a garanciális ügyintézéssel vesződni.

Aki pedig nálunk vásárol bármilyen bútort, az készüljön, hogy jó minőségű és tartós darabra tesz szert, így mindenképp megéri alaposabban tanulmányozni a kínálatot!