Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Miért jó választás az U-alakú ágyazható kanapé?

Miért jó választás az U-alakú ágyazható kanapé?

Mai témánknak az urak fognak elsősorban örülni, mert a meccsnézés, sörözés, kártyapartik kötelező kellékét fogjuk kielemezni. Ez pedig nem más, mint az U-alakú ágyazható kanapé.

Nagy baráti társaság

Általában a férfiak nagyon szeretnek bővebb társaságban meccset nézni, ezért előszeretettel választják ehhez valamelyik pubot, sörözőt, kocsmát. Mit is nyújt egy ilyen hely? Nagy képernyőt, frissítő italokat és egy kis helyet, ahol egymást túlkiabálva buzdíthatják a csapatukat. Ennek az egész feelingnek az egyetlen hátulütője, hogy a legnagyobb foci szezonban ez egy meglehetősen költséges hobbi.

Otthonról olcsóbb

Jó hír, hogy mi megtaláltuk a megoldást erre a problémára is. Ez pedig nem más, mint az U-alakú ágyazható kanapé. Amennyiben valakinek van egy ilyen ülőalkalmatossága, annak csak a sört kell állnia, vagy éppen hozatnia a haverokkal.

Ha egy párnak nagy baráti köre van, akkor sok hely kell, hogy leülhessenek. Egy ilyen kanapé pont úgy helyezi el a társaságot, mint egy asztal mellett a klubban, sőt, ha középre rendszeresítünk egy dohányzóasztalt, akkor a söröket és a mogyorót, chipset, ropit is van hova tenni. Igazából nem is kell más egy jó hétvégéhez.

Sőt, ha inkább egy póker party a program, akkor is ideális az elrendezése, hiszen az osztó ülhet külön, szemben a többiekkel is. De persze ez maximálisan egyéni, ezért társasozáshoz is kiváló.

Hölgyeknek is kedvez természetesen ez az elrendezés, hiszen ki ne szeretne kényelmesen kávézni és pletykálni a barátnőkkel? Mennyivel jobb és otthonosabb, ha nem kell egy kávézóban ücsörögni úgy, hogy közben jön a lábunkra a hideg, vagy megzavar a pincér, pedig épp a legizgalmasabb sztori kellős közepén tartunk.

 Az U-alakú ágyazható kanapé a hétköznapok legjobb választása!

Akkor sem kell elvetni az U-alakú ágyazható kanapé ötletét, ha nincs nagy baráti társaság, bőven elég, ha csak a család nagy, vagy van egy-két házi kedvenc. Ha rendelkezünk megfelelő térrel egy ilyen sarokgarnitúrához, akkor nincs is más kérdés, csak ez lehet az ideális. Esetleg hasonló alternatívaként egy nagyobb sarokkanapé is ideális, vagy akár 2-t is összekombinálhatunk. Sokkal kényelmesebb ledőlni munka után a kanapéra úgy, hogy bőven van hely mindenkinek, és nem kell behúzni a lábunkat, ha a másik le szeretne ülni.

Sőt, ha igazán túlzásba szeretnénk vinni a kényelmet, akkor mindenképp válasszunk ágyazható U-alakú kanapét, hiszen ha kinyitjuk, úgy lesz csak igazi a kényelem. Persze nem mindegy, hogy állandó alvásra vagy vendégágynak szánjuk, de azért lehetőség szerint ne gyakran aludjunk el a tv előtt a tökéletesen kényelmes kanapén, hiszen arra a legjobb választás egy megfelelő franciaágy.

Ha igazán extrára vágynánk, létezik olyan, amin pohártartó is van, sőt akár a személyek számának megfelelő, kihajtható kartámasz is. Így teljes a moziélmény, már csak egy óriási tv kell hozzá.

A nappali dísze

Persze előfordulhat, hogy nincs elég helyünk egy U-alakú ágyazható kanapé elhelyezésére. Ilyenkor sem kell kétségbe esni, hiszen ebben az esetben ugyanolyan jó választás lehet egy megfelelő sarokkanapé is. A lényeg, hogy mindig olyan bútort válasszunk, ami nem lesz túl sok a nappaliba, de nem is tűnik el benne, a méretéből fakadóan. Nagyon fontos, hogy harmonikusan rendezzük be a lakás központi helyiségét, így biztosan jó érzés lesz megpihenni ott egy fárasztó nap után.


Ha nem sikerült még megtalálni a tökéletes sarokgarnitúrát, keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére tanácsainkkal!