Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Hova jó választás a kanapéágy?

Hova jó választás a kanapéágy?

Röviden és velősen: mindenhova. Persze ez nem ennyire egyszerű, hiszen rengeteg helyzet van, amikor kifejezetten a kanapéágy az ideális választás, legyen szó állandó alvásról vagy éppen csak vendégágyról.

2 in 1 megoldás: a kanapéágy

A webáruházunkban található kanapéágy alapvetően 2 fő funkció ötvözéséből született, azaz magában egyesíti a kanapét és az ágyat. Nem volt nehéz minderre következtetni a nevéből, de ettől függetlenül, ezen belül sem mindegy, hogy kinyitható, avagy kihúzható darabbal állunk-e szemben!

Mivel általában helyszűkében választják ezt a megoldást az emberek, így kisebb lakásokban találkozhatunk vele leginkább. Helytakarékos megoldás, hiszen nappal tökéletes bútor, ahol lazíthat, összebújhat a család, vagy éppen egy baráti társaságot fogadhatunk. Ellenben este egy megfelelő kanapéágy igen nagy szolgálatot tehet, hiszen kényelmes alvást biztosít. Ez elengedhetetlen, mivel napjaink egyik fő stresszforrása a kialvatlanság, azaz, hogy nem megfelelő mennyiségű vagy minőségű alvásban van részünk.

Éppen ezért mindenképp érdemes egy jó minőségű kanapéágyba beruháznunk, ami rövid időn belül megtérül. Sőt, olyankor is optimális választás, ha rendelkezünk hálószobával, hiszen bármikor betoppanhat valaki, akit szíves örömest szállásolnánk el. Ezt pedig jobb, ha egy kényelmes kanapén tesszük, ami által a vendégünk is érezheti, hogy szívesen látjuk, nem pedig a távozásáért rimánkodunk, hiszen igazán kényelmesen töltheti az éjszakákat. Persze mindez csak akkor lehetséges, ha jó kanapéágyat választunk, és nem utolsó sorban jól is szereljük össze. Hogy ez mit jelent?

Összeszerelés háznál

A legtöbb esetben nem terjed odáig a vásárlói elképzelés, hogy a házhoz szállított ágyat valakinek össze is kell szerelnie. Ez a legtöbb esetben hölgyeknél fordul elő, akik nem feltétlenül a gyakorlati, fizikai munkákban jeleskednek, de találkoztunk már más opcióval is. Éppen ezért hoztuk létre a összeszerelési szolgáltatásunkat, aminek keretében a bútort a lakásba szállítják kollégáink, majd ott tökéletesen kész állapotúra összeszerelik, majd a helyére állítják. Ez óriási segítség például egy egyedülálló idősebb hölgynek, akinek különben szerelőt kellene keresnie, aki összeállítja számára az ágyat.

Sőt, az sem mindegy, hogy hogyan szereli össze valaki az ágyat, mivel a szakszerűtlen munkából eredő problémák, sérülések esetében a garancia nem érvényesíthető. Ez egy óriási veszteség, hiszen egy ágyra jó esetben minimum 1 év, de általában több garancia jellemző.

Mivel biztosak vagyunk abban, hogy ágyaink tartósak és strapabíróak, ezért nálunk van lehetőség plusz garancia vásárlására is. Ennek keretein belül +1 év teljeskörű garancia, illetve +4 év vázgarancia vásárolható. Ezeknek egy különlegessége, hogy jelzett hiba esetén kollégáink az otthonában keresik fel és vizsgálják meg a hibát. Amennyiben helyben orvosolható, így arra is sor kerül, de ha nem, akkor a központunkba kerül elszállításra az kanapéágy.

Hűségpont kedvezményünknek hála minden vásárlással pontokat gyűjthet, amennyiben regisztrál weboldalunkon. Ennek előnye, hogy a pontokat kedvezményre lehet váltani, ami a pontnak megfelelő összeget jelenti. Teszem azt, egy 70.000 forintos bútor esetében 700 pont gyűjthető, ami ugyanazért az összegért bármikor levásárolható.

Sőt, kuponjainknak hála még többet spórolhat! Erről bővebb információt a Kuponvadászat menüpont alatt találhat!