Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Milyen esetben válasszunk mini kanapét?

Milyen esetben válasszunk mini kanapét?

Rövid és lényegre törő válasz: ha kicsi a lakás, vagy pedig gyerekszobába. Ennél persze összetettebb a dolog, de lényegében ezekben az esetekben érdemes mini kanapét választani.

 Amikor kicsi a lakás

Manapság nem mindenkinek adatik meg, hogy nagy lakásban éljen, így ebben az esetben meg kell találni azokat a lehetőségeket, amikkel a legtöbbet tudjuk kihozni a rendelkezésünkre álló térből. Ágyazható kanapét alapvetően azok választanak, akiknek nincs hálószobájuk, vagy ha van, akkor pedig szükségük van egy extra fekhelyre.

Ha gyakran tölti rajta valaki az éjszakát, akkor a legcélszerűbb, ha állandó alvásra szánt darabot választunk. Ennek nagy előnye, hogy roppant kényelmes, így több éjszaka után is kipihenten ébredhetünk. Sőt, ha kinyitva alszunk rajta, akkor akár olyan kényelmes is lehet, hogy hanyagoljuk az összes többi alvási lehetőséget.

Vendégek fogadása esetén is meglehetősen jó választás egy mini kanapé, hiszen sokkal kényelmesebb, mintha a földön kellene fekvőhelyet kialakítani.

Ha már tudjuk a méretet, amit választani fogunk, akkor nincs más dolgunk, mint átgondolni, hogy milyen legyen a matrac, azaz szivacsos vagy épp rugós variációt szeretnénk. Fontos tudni, hogy nálunk inkább a kemény felületű ágyak kerülnek a kínálatba, azaz puha és nagyon rugós ágyakat nem talál nálunk.

Gyerekszobába is hasznos a mini kanapé

Több okból is jó választás egy mini kanapé a gyerekszobába, hiszen egyrészt ha valami miatt gyakran kell átjárkálni a kicsi szobájába, akkor nem szükséges mindig visszamenni, hanem csak ki kell húzni a kanapét, és máris pihentető alvásban lehet részünk.

Sőt, abból a szempontból is jó ötlet, hogy egy bizonyos kor felett már szinte naponta terítéken lesz, hogy ki és mikor alhat a gyermekünknél. Mivel az ember nem szívesen mond nemet egy ilyen kérésre, ezért nagy segítségünkre lehet, ha a szobában van még egy fekhely. Ezek ma már számos vidám színben megtalálhatóak, amivel igazán feldobhatjuk a gyerekszobát.

 Hogyan szállítunk?

Természetesen a kiválasztott mini kanapénak el is kell jutnia a leendő tulajdonosához. Ez azt jelenti, hogy bár nem tűnik bonyolult dolognak, de a szállítás és a következő pontok igényelnek némi logisztikát.

A kedves vásárlónknak mindenképp el kell döntenie, hogy hogyan kéri a szállítást. Választhat házig szállítást, illetőleg házba való szállítást egyaránt. A kettő között az alapvető különbség az, hogy míg a házig történő szállításnál a kapuig való elvitel ingyenes, addig a házba szállítás esetén, igény szerint kollégáink össze is szerelik a bútort. Ez több okból is hasznos dolog.

Egyrészt azoknak nagy segítség, akiknek nincs ilyen irányú tapasztalata, vagy éppen nem tudják egyedül megoldani. Emellett, mivel szakemberek szerelik össze a bútort, így biztosan helyesen lesz összerakva, így nem merülhet fel az, hogy a garancia nem él a hibás összeszerelés miatt. 

 Garancia tekintetében is több lehetőséggel rendelkezünk, hiszen egyrészt ott a minden termékre vonatkozó 1 éves garancia, amihez igény esetén vásárolhatunk plusz 1 év teljeskörű garanciát. Ebben az a különleges, hogy ez utóbbi egy házhoz kivonulós szolgáltatás. Amennyiben panasza lenne, a kollégáink kivonulnak önhöz, hogy megállapítsák a panasz jogosságát, illetve eldöntsék, hogy hogyan kell megoldani a javítást. Amit tudnak, a helyszínen orvosolnak, ám ha úgy alakul, akár a bútor elszállítására is sor kerülhet.
Ahogy látható, a kedvező árú termékeinken kívül igen sokszínű szolgáltatásokat is kínálunk önnek. Ha mégsem lett volna elég az információ, keressen minket bizalommal!