Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Milyen egy klasszikus nappali bútor?

 “Ahány ház, annyi berendezés”- szólhatna a mondás, hiszen nagyon igaz, főleg manapság. Azért nézzük meg, hogy milyen is egy klasszikus nappali bútor.
Ha szigorúan, szó szerint vesszük a klasszikus nappali bútorokat, akkor a legtöbbünknek egy barna, régimódi, már-már rusztikus, de egyben elegáns bútor jut először eszünkbe. Általában több elemből álló szekrénysort képzelünk magunk elé, valamint a hozzá tartozó kanapékat és foteleket. Bár ez így elsőre elég retrónak hangzik, sokan pont ezért választanak klasszikus nappali bútort. De mit tegyünk, ha inkább a világosabb színeket preferáljuk, vagy éppen kicsit ötvöznénk néhány modern elemmel?

Hogyan lesz a retróból modern?

Szerencsére ma már nincs lehetetlen. Mivel a klasszikus nappali bútor általában tömör fából készül, ezért lehetőségünk van ezt elkészíttetni világos színekből is. Sőt, ha a stílus tetszik, akkor a szekrénysorba csempészhetünk egy modern elemet, ami megtöri a régies hatást, vagy akár a fogantyúkkal is játszhatunk. A legtöbb klasszikus bútor tartalmaz egy vitrines, üvegezett polcos szekrényt. Ezt megtarthatjuk vagy lecserélhetjük, attól függően, hogy mennyire áll közel a szívünkhöz.

Ahogy említettük, általában egy klasszikus kanapé vagy ülőgarnitúra is elengedhetetlen eleme a klasszikus nappalinak. Éppen ezért egy kis modern hatást érhetünk el úgy is, hogy a kanapé épp ellentéte a nappali bútornak stílusát tekintve, de valamely pontján mégis harmonizál vele. Így nem olyan kirívó a különbség, de amellett, hogy modernebb hatást kelt, úgy alkot vele egységet is.

Mivel a szóban forgó bútorok általában nagyok és szélesek, úgy praktikus, ha a kanapé is méretesebb, sőt az L alakúak is nagyon gyakoriak.

Kínálatunkban mindenki talál a stílusának megfelelő klasszikus és modern nappali bútort

Termékeink között elérhetőek a modern, a hagyományos, a normál kanapék és a sarokgarnitúrák egyaránt. Ezek mindegyike többféle szövettel választható felár nélkül, bár előfordulhat olyan is, amit csak megadott szövetekkel tudunk biztosítani. Ez a legtöbb esetben azért van így, mert némely ülőgarnitúráknál minőségromlást eredményezne egy nem megfelelő szövetválasztás.

Minden kanapénk ágyazható, ágyneműtartós, így ha esetleg állandó alvásra tervezünk vele, akkor nappalra meg is van a helye az ágyneműnek. Ha nem, akkor pedig egy plusz tárolási lehetőséget nyerünk vele, hiszen egy ágyneműtartó sok mindent képes elnyelni.

Jelenleg számos akcióval várjuk vásárlóinkat, melynek során kuponok beváltása lehetséges, vagy akár hűségpontokat is gyűjthetnek a vásárlásaik után. Ezek mindegyikéhez regisztráció szükséges, melynek végeztével elküldjük e-mailben a kuponkódot, melyet a vásárlásnál be is válthat. A hűségpontokat pedig úgy gyűjtheti, hogy ha már vásárolt nálunk, akkor a regisztrációján a vásárolt összeget 100/1 arányban jóvá írjuk, azaz egy 70.000 forintos vásárlás esetén 700 pontot gyűjtött. Ez ugyanennyi forintnak felel meg, és bármikor levásárolható. A hűségpontok nem évülnek el, azokat bármeddig lehet gyűjteni, és más kedvezménnyel is összevonhatóak.

Nem mehetünk el szó nélkül a szállítási kedvezményünk mellett sem, azaz, ha egy helyre 2 különböző terméket rendel, akkor automatikusan 10%, ha 3-at akkor 20% kedvezményt biztosítunk a szállításból. 3 felett pedig egyedi szállítási díjat kalkulálunk önnek.

Ha felkeltettük az érdeklődését, esetleg kérdése van, akkor olvassa el a tudnivalókat a honlapunkon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!