Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Miért hasznos az ággyá alakítható fotel a gyerekszobába?

Ebben a cikkünkben áttekintjük az ággyá alakítható fotel számos előnyét. Mivel tökéletesen passzol egy gyerekszobába, így érdemes megfontolni a beszerzését. Sokan nem gondolják végig, hogy az újszülött rácsos ágyán túl egy másik ülőrészre is szükség van. Hogy miért? Rögtön elmondjuk.

 Kényelem, meghittség

Az egyik lényeges dolog, amiért érdemes egy kisebb ágy vagy éppen ággyá alakítható fotel vásárlásán elgondolkodni, az a gyermek szoptatásának a kérdésköre. Első és legnehezebb, de egyben legszebb intervallum a gyermekágyas időszak. Ha nem akarjuk, hogy 1 héten belül borzasztó derékfájás kínozzon, miközben próbáljuk megélni a gyermek táplálásának örömeit, akkor mindenképp érdemes elgondolkozni egy kényelmes fotel vásárlásán.

Egyrészt sokkal meghittebb a gyermek etetésének a folyamata, hiszen külön lehet vonulni vele. Sokan a különböző szoptatós fotelekre esküsznek, de ha már beszerzünk egy kényelmes fotelt, miért ne legyen egyben kinyitható is, hogy a következő lényeges szempontnak is megfeleljen.

Az első időkben nagyon gyakori, hogy sokszor felsír éjjel a kicsi. Ilyenkor fárasztó az állandó mászkálás, így nagyon jó szolgálatot tehet az ággyá alakítható fotel, hiszen elég kinyitni és már le is dőlhetünk. Nem mellesleg nem kell szobákon át vánszorogni az éjjel csendjében, és nappal is kényelmesen le tudunk ülni.

 Fontos tartozék a gyerekszobában

Egy idő után mindenképp eljön az ágycsere szükségessége. Milyen jó ötlet, hogy ne kelljen megbontani a már megszokott környezetet, a csemete alhat a kinyitható fotelágyon is. Ez nem csak praktikus, de igazán költséghatékony megoldás is egyben. A kínálatunkban kapható fotelágyak mindegyike állandó alvásra ajánlott, így biztosan kényelmes fekvőfelületet biztosít akár gyermeknek, akár felnőttnek. Akkor is jó döntés, ha kicsi a gyerekszoba, de nappalra kellene egy hely, ahová be lehet kuckózni olvasni, játszani, este pedig egy mozdulattal éjszakai fekhellyé alakítható.

Ahogy cseperedik a gyermek, úgy lép életbe az igény, hogy áthívhassa a barátait éjszakára. Hogy ez a kérés ne okozzon gondot, akkor is kifejezetten praktikus választás egy ággyá alakítható fotel, amit szükség esetén behúzhatunk a gyerekszobába, és ott kinyitva mehet a pizsiparti vagy éppen az éjjelig tartó sugdolózás.

Váratlan helyzetekre szintén pompás megoldás az ággyá alakítható fotel

Legnagyobb előnye, hogy kis helyet foglal, így még olyan helyre is tökéletes, ahová nem fér be egy 2 méteres ágy. Sőt, adódhat olyan helyzet is, hogy valaki végül ott marad éjszakára, így valahol aludnia kell. Épp ezért a nappaliba is érdemes fotelágyat választani plusz ülőhelyként, mert egy ilyen, ággyá alakítható fotellel nem érhet meglepetés.

Arról nem is beszélve, hogy van egy úgynevezett összeszerelési szolgáltatásunk, melynek megrendelése esetén nem csak házhoz szállítjuk a vásárolt bútort, de még otthonában készre is szereljük. Ez főleg hölgyeknek, időseknek vagy éppen gyakorlati tapasztalattal nem rendelkező embereknek nagyon praktikus, hiszen nem adódhatnak a szakszerűtlen összeszerelésből származó problémák, így a garancia is tökéletesen érvényes lesz.

Sőt, ezeken felül vásárolhatnak plusz garancia szolgáltatást, melyben benne van a háznál történő javítás lehetősége is.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van, hívjon minket bizalommal!