Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Ülőgarnitúra kis nappaliba

 A kinyitható kanapé - tökéletes ülőgarnitúra kis nappaliba

 Térnyerésben verhetetlen egy kinyitható kanapé, hiszen nappal tökéletes alapja az otthonnak, míg éjjel plusz fekvőhelyet biztosít. Sokan tartanak tőle, mert azt gondolják, hogy azonnal látszik rajta, hogy az nem egy hagyományos darab. Természetesen előfordulnak ilyenek, de nem nálunk, mivel mi odafigyelünk a minőségre és az esztétikumra. Akkor is hasznos lehet egy kinyitható kanapé, ha gyakran fogadunk vendégeket, és elkél néha egy kis extra fekhely. Ilyenkor nagy segítséget nyújthat ez a darab.

 Különálló fotelek

 Akkor sem kell kétségbe esni, ha a párunkkal mindketten szeretünk elnyújtózni a kanapén, így állandó vita tárgya, hogy ki hol feküdjön vagy éppen üljön. Ilyen esetekre kiváló megoldás lehet, ha veszünk két fotelt a kanapé helyett, vagy ha mégsem olyan kicsi az a nappali, akkor akár mellé is vásárolhatjuk. Ebben az esetben nem kell küzdenünk a helyért, sőt, mivel manapság a legtöbb ilyen fotel dönthető támlával rendelkezik így akár le is pihenhetünk úgy, hogy egyáltalán nem zavarjuk egymást.

 Igény esetén akár kombinálhatjuk is a kanapét és a fotelt, ha van annyi helyünk. Mivel a legtöbb eseteben nem fér be egy háromszemélyes kanapé, így ugyanannyi ülőhelyet nyerünk ezzel a megoldással. Arról nem is beszélve, hogy egy esetleges összeveszés után is van lehetőségünk külön ülni.

 A külön elemekből álló kanapé beszerzése is hasznos lehet, de azt inkább azoknak ajánljuk, akik szeretik gyakran átrendezni az otthonukat, hiszen számos módon kombinálható.

Házhozszállítás és összeszerelés szolgáltatás

Ez eddig mind nagyon szép, és jól hangzik, de az sem egy elhanyagolható tény, hogy hogyan is jut el hozzánk a kanapé. Hiszen nem mindenki rendelkezik olyan utánfutóval, amire könnyedén feltehetünk egy elég méretes kanapét. Nekik találták ki a házhozszállítás szolgáltatást, de előtte minden esetben érdemes érdeklődni, hogy az adott ágytípust hogyan (szétszerelve vagy egyben), mennyi idő alatt, milyen feltételekkel és nem utolsó sorban milyen áron szállítják házhoz.

Nálunk ezzel sem lesz gond, mivel minden ágynál fel van tüntetve, hogyan szállítjuk, sőt, még extraként az összeszerelési szolgáltatásunk is igénybe vehető. Mivel nem mindenkinek adatik meg, hogy gyakorlottan álljon az összeszereléshez, ezért nagy hasznát vehetik ennek az opciónak. Ennek keretében az otthonában kerül összeszerelésre a kiszállított kanapé, melyet profik végeznek el, így nem fordul elő, hogy a garancia elveszik azért, mert már az elején hiba csúszott a gépezetbe. Éppen ezért nem szégyen, igenis éljenek a lehetőséggel!

Ha bármilyen okból kérdésük merülne fel, böngésszenek honlapunkon, de ha mégsem találják a választ, keressenek minket bizalommal!