Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 270


Franciaágy LED világítással

 Feldobná a hálószobáját, de nem tudja, mivel? Kéne egy kis fény éjszakánként, de fontos, hogy ne legyen zavaró? Van pár ötletünk, amivel megvalósíthatja az ilyen irányú álmait. Nézzük, milyen lehetőségeket rejt a franciaágy LED világítással.

 Ha unalmasnak találja a hálószobája jelenlegi állapotát és egy kis színre vágyik, attól még nem kell az egész szobabútort lecserélni. Elég, ha csak egy kicsit feldobja az ágykeretet egy kis LED világítással és már kész is a tökéletes újítás. Ennek a legjobb módja, hogy keresnek egy szakembert, aki könnyedén felszereli a franciaágyat egy jól kinéző LED panellel. Ha ez nem kivitelezhető, akkor pedig érdemes beszerezni egy olyan ágyat, aminél ez alapfelszereltség.

 Ma már számtalan helyen találunk olyan viszonteladót, aki ilyen ágykeretekkel foglalkozik, így nem is kell messzire mennünk érte. Természetesen akadnak olyanok is, akik rendelkeznek jó sok kreativitással és kézügyességgel, így inkább otthon, maguknak csinálják meg az ilyen jellegű ötleteiket.

 Franciaágy LED világítással házilag

 Attól függően, hogy a franciaágyra szeretnénk-e felszerelni a LED világítást, vagy esetleg valahova a közvetlen környezetében, több mindenre kell figyelnünk. Először is keressünk egy megbízható webáruházat, ahonnan beszerezzük a LED szalagot, a LED panelt, vagy amit elképzelünk. Amennyiben már megvan a használni kívánt LED, ideje kitalálni, hogy hova is lesz felhelyezve. Ha az ágykeret támlája a cél, akkor érdemes annak a felső harmadában elhelyezni a szalagot. A megfelelő rögzítés után csak az áramforrásról kell gondoskodnunk, valamit arról, hogy olyan helyen tartsuk a világítás kapcsolóját, hogy azt kisgyermek vagy házikedvenc ne érhesse el.

Vannak szép számmal olyanok is, akiknek az a vágyuk, hogy az ágyuk alatt legyen a hangulatvilágítás. Ez roppantul fel tudja dobni a szobát, hiszen a sejtelmes fénynél egészen máshogy mutat, mint nappali vagy lámpafényben. Így nem túl erős és nem zavaró, nem beszélve arról, hogy milyen kellemes hangulatot tud teremteni az intim együttléthez. Persze ha ezen lenne a hangsúlyt, akkor mondhatnánk, hogy ahhoz igazán használhatunk LED-es mécsest is, de mennyivel izgalmasabb, ha egy gombnyomásra készen is van az egész, nem beszélve arról, hogy igény esetén akár váltogathatjuk is a színeket.

 Hová szereljük fel a fényt?

 Természetesen ennek is vannak különböző variációi. Hiszen vannak, akik az ágy belső, fejrész felőli oldalára ragasztanak csak LED szalagot, így kifejezetten sejtelmes fénybe vonja a fekhelyet, de történhet mindez akár a falra is, vagy csak a háttámla fal felé eső oldalára. Persze kelthetünk akár lebegő ágy érzetet is, de akkor végig, teljes hosszában körbe kell ragasztani az ágyunk alját a LED szalaggal. Erre különösen alkalmas a Flóra ágykeretünk, ami modern és esztétikus kialakításával rendkívül jól mutat, ha hátulról vagy alulról megvilágítjuk.

 Ezzel szemben a Sanghaj ágykeretünket kifejezetten az alsó megvilágításra találták ki, hiszen a szélessége és a földtől való távolsága tökéletes lebegő hatású ágyat eredményez.

De a LED világítás nem kötelezően csak a hálószobák eleme, hiszen nagyfokú biztonságérzetet nyújthat a gyermekünknek, ha ezzel világítjuk be éjszakára a szobáját. Így tehát éjjeli fényként vagy irányfényként is tökéletes választás. Ne feledjük, azért mert valami éppen divatos, nem feltétlenül kell, hogy drága is legyen. Elég egy kis kreativitás, és készen is van a tökéletes franciaágy LED világítással. Ha segítségre lenne szüksége, hívjon minket bátran!

  • 1/3