Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra, a család kedvence

 Egyre jobban közeledik a karácsony, amikor is összegyűlik a család a karácsonyfa körül. Az ünnep meghittségéhez hozzátartozik, hogy míg a gyermekek az ajándékok papírját szaggatják, addig a felnőttek kényelmesen leülnek a kanapéra és ott kezdik bontogatják a sajátjaikat. Már csak az a kérdés, hogy van-e olyan kanapénk, ahol kényelmesen elfér az egész család.

Hány embert tudunk leültetni?

Első körben ideje számba vennünk, hogy hány ember fér el kényelmesen a kanapénkon. A legtöbb esetben ez 1-2 főt jelent, attól függően, hogy milyen méretű ez az ülőalkalmatosság. Ha nagy a család, akkor mindenképp érdemes elgondolkodni egy sarokkanapé vásárlásán, mivel ez sok extra ülőhelyet biztosít számunkra.

Természetesen sarokkanapéból is nagyon sok akad, amik közül a legpraktikusabb az ágyazható, ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra. Hogy miért? Mert egyszerre biztosít egy rendkívül nagy ülőfelületet, amire jó néhány személy odafér, valamint, ha a karácsonyi összejövetel után ott maradna két-három messzebbről érkezett rokon vagy barát, számukra kényelmes éjszakai fekhelyet biztosít.

Ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra

Ez a megoldás azért is praktikus, mivel kinyitás esetén tágas és főleg kényelmes pihenőhely, hiszen nálunk minden ülőgarnitúra állandó alvásra van tervezve. Tehát nem kell attól félni, hogy reggel felkelve egy jó kis derékfájás is köztünk ébred, hála a speciális kialakítású matracoknak, melyekkel gyártjuk őket. Ez típustól függően lehet rugós, illetve szivacsmatrac, sőt megtalálható köztük ortopéd kialakítású is. Sarok ülőgarnitúráink nagy része rendelkezik ágyneműtartóval, így az ágynemű tárolásán sem kell törni a fejünket, mivel minden adott. Ha pedig nem használnánk ki az ágynemű tárolására, akkor is remek lehetőség arra, hogy számos dolgot el tudjunk benne helyezni, aminek különben nem lenne helye.

Rendelés

A sarokkanapé rendelése általában nem tartozik a legegyszerűbb projektek közé. Ez főleg annak köszönhető, hogy mikor az ember leül a gép elé kanapékat böngészni, csak halvány fogalma van arról, hogy milyet is keres tulajdonképpen. Amikor meglátunk egy tetszetős és megfelelő kanapét, hajlamosak vagyunk belevágni a megrendelésbe, aztán persze jönnek a keresztkérdések, hogy „milyen legyen a matrac”, „milyen irányú legyen a kanapé”?

Itt már komolyabban át kell gondolni, hogy melyik is legyen, mert a legtöbb sarok garnitúra nem átszerelhető, tehát ha az egyik irányt választjuk, akkor nem gondolhatjuk meg magunkat kedvünkre. Ugyanígy van ez azoknál a kanapéknál, amiket csak a fal mellett lehet elhelyezni, míg mások megállnak térben is, mindez persze kialakítástól függ. A szövetek kérdésköre is meghatározó lehet, mivel nem mindegy, hogy ilyen használatra milyen felületet használunk. Kisgyermek és házikedvenc mellett a textil-, vagy a dekorbőr borítás a praktikus, míg, ha állandó használatra szánjuk, akkor pedig a szövet a nyerő.

A kanapékat részben összeszerelve szállítjuk, ezért, ha nincs az embernek segítsége, vagy nem rendelkezik megfelelő eszközökkel, akkor mindenképp érdemes kérni az összeszerelési szolgáltatásunkat, ami igaz feláras, de segítségével időt spórolunk és megőrizzük a garanciát a teljes ideig. Ez azért lényeges, mivel a szakszerűtlenségből eredő károkra a garancia nem vonatkozik, tehát ha eltörünk valamit közben, akkor azt saját költségen kell megcsináltatni.


Amennyiben további kérdés merülne fel a fentiekkel kapcsolatban, akkor elérhetőségeinken állunk az érdeklődők rendelkezésére.

  • 1/2