Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Mi a jobb, a modern keret vagy a fa ágykeret ágyneműtartóval?

 Ágykeret és ágykeret közti is van különbség. Lehet ez az ágykeret a hagyományos, ágyneműtartó nélküli darab, ami alá kedvünkre pakolhatunk, de természetesen létezik az ágyneműtartós verzió is. Lássuk, hogy melyiknek milyen tulajdonságai, előnyei, hátrányai vannak.

Modern ágykeret

A modern, általában textilbőrrel bevont ágykereteket, mint amilyen a Dália ágykeretünk, úgy alakították ki, hogy rendelkezzenek ágyneműtartóval. Ez rendkívül hasznos, mivel nem mindenki teheti meg, hogy egy csinos, franciaágyra való ágytakaróval takarja le nappalra az ágyneműt. Éppen ezért, el kell helyezni valahova őket, amire ideális megoldás az ágykeret ágyneműtartója. A textilbőr huzatnak hála könnyedén tisztántartható, hiszen a felületi szennyeződések egy mozdulattal letörölhetőek róla.

  • 1/2

 Miért jó a fa ágykeret ágyneműtartóval?

A fa ágykeretek a natúr, természetes vonalat hozhatják otthonunkba, ami időtálló, örök szépség, így remek választás lehet. Ágykereteinkhez egyéni igények szerint választhatnak matracot, hiszen mindenkinek másra van szüksége a nyugodt, pihentető alváshoz. Számos matracunk áll vásárlóink rendelkezésére, kezdve a legegyszerűbb szivacsmatractól az ortopéd habszivacsmatracon át egészen Clean ortopéd rugós matracig. A textilbőrrel bevont keretet olyan személyeknek ajánljuk, akik szeretik könnyedén tisztán tartani az ágyukat, valamint kevésbé kedvelik a hagyományos, természetes állapotokat. Akiknek a lakásába nem illene egy fa ágykeret, hanem inkább a modernebb kiegészítőket részesítik előnyben.

A fa ágykeretnek is van 2 alfaja, melyek közül az egyik ágyneműtartóval kapható, a másik pedig anélkül. Az ágyneműtartó nélküli variáció azok körében népszerű, akik vagy rendelkeznek külön ágyneműtartó szekrénnyel, ahová nappalra elteszik az ágyneműt, vagy pedig az ágytakarót részesítik előnyben. Nem egy utolsó szempont, hogy ágyneműtartó híján az ágy alatti rész szabadon marad, így oda bármit be tudunk pakolni, legyen szó dobozokról, keveset használt bőröndökről, vagy akár bármilyen használaton kívüli tárgyról.

Meglepő, de az ágyneműtartós verziót se mindig azért keresik, mert minden vágyuk az ágynemű elpakolása nap, mint nap. Sokan használják egy extra pakolóhelyként, ahová el lehet tenni a felesleges plédeket, a másik évszaknak megfelelő csereágyneműt, sőt kisgyermekek esetén is hasznos, hiszen van hova elrejteni a karácsonyi ajándékokat. Sőt, hamár a kisgyerekeknél tartunk, remek búvóhelyként szolgálhat egy kiadós bújócska során.

Az ágyneműtartós ágykeretnek is több válfaja van, például lehet felnyitható, vagy kihúzható egyaránt. A felnyitható ágykereteknél az ágyrácsot a matraccal együtt nyitjuk fel, így tűnik elő az ágyneműtartó, ami egy, az ágy nagyságával megegyező pakolófelület. A kihúzható esetében az ágyneműtartókat két oldalról tudjuk kihúzni az ágy alól. Ez általában 2 darabból áll mindkét oldalon, ellenben, ha mégsem, akkor egy alacsonyabb pótágyként is felfogható, ha helyezünk rá egy megfelelő méretű matracot.

Ágykereteink lapra szerelt állapotban kerülnek kiszállításra, mely tartalmazza az ágykeretet, az ágyrácsot, és a fejvéget. Az összeszerelése nem nagy munka, nem igényel nagy kézügyességet, de ettől függetlenül javasoljuk, hogy használják ki az összeszerelési szolgáltatásunkat, hiszen a szakszerűtlenül összerakott bútorokra és az emiatt keletkezett károkra nem vonatkozik a termék garanciája.

Ha még kérdésük lenne a fentiekkel kapcsolatban, keressenek minket bizalommal elérhetőségeinket!