Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Kihúzható kanapé gyerekeknek

 Milyen legyen a kisgyermek kanapé?

Az első válasz, ami eszünkbe jut, hogy színes. Hiszen a gyerekek imádják a színeket, valamint egy gyerekszoba akkor otthonos, ha megtöltjük mindenféle jóval. Persze a mintás kanapék is nagy kedvencek, főleg a Disney témájúak. Hiszen ki ne szeretne a kedvenc mesehősével díszített kanapén aludni?

Egy nagyon fontos biztonsági szempont az ágy leesésgátója. Fontos, hogy mennyire öleli körbe az ágyat, mennyire lehet, vagy éppen nem lehet leesni róla. Hiszen senki nem szeretne egy koppanásra és az azt követő sírásra kelni, mikor is a szeme fénye kipottyant az ágyból. Éppen ezért lehet nagy kedvenc a vásárlóink körében a Körbetámlás gyerekágyunk, ami, ahogy a neve is mutatja, teljesen körbeveszi a gyerekágyat és végig szivacsos, csak egy kis helyet biztosít a fel-és lemászásra. Szövetek teljes tárháza áll a rendelkezésünkre, valamint az ágyneműtartónak hála nem kell az ágynemű elpakolásának kérdésével foglalkoznunk. Arról nem is beszélve, hogy a gyerekek imádják ki-bepakolni a kincseiket az ilyen helyekre. Ennek a kanapénak a váza erősített, így egy nagyobb gyerek, vagy egy átlagos súlyú felnőtt súlyát is elbírják. Tehát nem jelent gondot, ha elalvás előtt megkér a gyermekünk, hogy bújjuk oda mellé, míg elalszik. A fel-lemászóhely kérésre állítható, hiszen mindenkinek más a kényelmes, van, aki a jobb, vagy bal szélén szeret felmászni, míg van, akinek középen a legjobb.

  • 1/2

 A másik nagy kedvenc a Maci kanapé, ami egy földre ágyazható gyerekbútor. Nappal kanapéként funkciónál, lehet rajta ülni, feküdni, de még ugrálni is. Estére pedig a szivacs lehajtásával lehet megalkotni a fekhelyet. Ezen kényelmesen elfér akár 2 gyermek is, vagy akár 1 gyermek és egy felnőtt. Mivel a nagy népszerűség miatt a gyártása folyamatos, így állandóan van készleten. Az egyetlen, ami miatt mindenképp érdemes telefonon érdeklődni, az az, hogy milyen mintával készültek. Amennyiben olyanra gondoltak, akár azonnal elszállíthatóak tőlünk, vagy a házhozszállítás és házbaszállítás szolgáltatásaink keretében értekezhetnek otthonába. Ebben az esetben, ha igénylik, kollégáink a lakásban összeszerelik és a helyére állítják, bár pont ezeken a típusokon nincs túl sok szerelnivaló, mivel mindet egyben, készen szállítjuk. Azonban, ha a gyermek ágyával együtt magunknak is rendelnénk kanapét vagy franciaágyat, akkor máris van értelme, illetve mindenkinek kényelmesebb, ha a kiszállításkor be is viszik az új szerzeményeket a lakásba.

  • 1/3

 Kamasz kanapé

A kamaszkor egy másik kérdés, mivel egy fiatalnak már sokkal másabbak az igényei, mint egy kisgyermeknek. Általában a magasságból és a súlyból adódóan ebben a korban már inkább ifjúsági heverő a divat és a kényelmes. A Léna saroktámlás heverő ajándék párnával például pont egy ilyen fekvőhely. Ágyneműtartós, és számos matraccal kapható, valamint a támla irányát a leendő tulajdonosnak kell meghatározni. Bármely kamasz szobájának éke lehet egy ilyen heverő, ezért mindenképp érdemes alaposan körülnézni a kínálatunkban.

Amennyiben további kérdései adódnának a termékeinkkel kapcsolatosan, keressék fel bemutatótermeinket vagy hívjanak minket bátran!

  • 1/3