Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Miért jó a kinyitható kanapé ágyneműtartóval?

Napjaink felgyorsult világában egyre jobban csökken az alvásra szánt idő. Tehát kezd elveszni az alvás tisztelete, ezért fáradtabbak, nyúzottabbak és ebből kifolyólag fáradékonyabbak is vagyunk. Mit tehetünk ez ellen?

Fontos a matrac minősége

Jót aludni csak egy megfelelő minőségű matracon lehet, mert csak akkor érjük el a várt hatást. Tehát akkor leszünk csak igazán fittek és tettre készek, ha a szervezetünk is megkapja azt, amire szüksége van, méghozzá a pihentető alvást. Táplálkozhatunk akármilyen egészségesen, edzhetünk amennyit csak akarunk, hiszen, ha az egyik alapvető dolog hiányzik az emberi szervezet tökéletes működéséhez, akkor hiába minden. Éppen ezért figyeljünk arra, hogy a megfelelő mennyiségű időt töltsük pihenéssel, alvással, mivel azt mindenképp meghálálja a szervezetünk. Igen ám, de milyen ágyon lesz pihentető az az alvás? Milyen tulajdonság a fontos a megfelelő ágy esetében?

Nagyon fontos, hogy lehetőleg franciaágyon pihenjünk, ami egy egészséges, a testfelépítésünknek megfelelő matracot tartalmaz. Ide sorolhatjuk a hagyományos értelemben vett franciaágyakat, valamint az ágykereteket matraccal egyaránt. Ez mind a személyes igényünktől és kényelmünktől függ. De mi a helyzet akkor, hogyha nem fér be az otthonunkba egy franciaágy, mert nincs elegendő helyünk, de nem szeretnénk lemondani a pihentető alvásról?

Erre az esetre találták ki a mindennapi alvásra ajánlott kinyitható kanapékat. Ez azért nagyon lényeges tényező, mert nem minden kanapé alkalmas arra, hogy huzamosabb ideig, sőt állandóan aludjunk rajta. Ha ilyennel találkozunk, akkor a hát- és derékfájás állandó vendég lesz az otthonunkban. Ellenben, ha jól választunk, akkor tökéletesen fogunk tudni aludni a kanapénkon.

 Vendégágy vagy állandó alvásra szánt?


Hogyan tudunk különbséget tenni az állandó alvásra alkalmas vagy nem alkalmas ágyak között? Ez roppant egyszerű. Az első és legfontosabb dolog, hogy hogyan nyitható az ágy. Ha egy előre felé kihúzható ággyal szemezünk, azt csakis vendégágynak válasszuk, de azt is akkor, ha nem terveznek nálunk maradni hetekig a vendégek.

Mivel ennek az ágytípusnak a fekvőfelülete a kihúzás után több darabból áll, ezért egy-két éjszaka után már érezhetjük a hatását, méghozzá, hogy nem mindenhol ugyanannyira van alátámasztva a testünk.

Kinyitható kanapé ágyneműtartóval

Hogy ezt elkerülhessünk, fontos tudni, hogy azokat a kanapékat szánják állandó alvásra, amik nyithatóak, vagyis a fekvőfelületük személyenként 1 darabból áll. A nálunk található, nyitható kanapék mindegyike ilyen. Sőt, ha ez nem lenne elég, még a nagy részük beépített ágyneműtartóval is rendelkezik, mint például a Vezuv kanapé.


Természetesen, méretükből adódóan nem egy óriási ágyneműtartót kell elképzelni, de 2 személy ágyneműjének az elhelyezésére tökéletes megoldás, így nem kell egy külön szekrényt is venni erre a célra. Méretüket tekintve elérhetőek 140x200, illetve 160x200-as méretben is.

Hogyan jut el hozzám?

Mi sem egyszerűbb, mint eljuttatni a célba a megvásárolt kanapét, hiszen választható szolgáltatás a házhozszállítás, illetve a házbaszállítás. Ez utóbbi azért roppant praktikus, mivel nemcsak a lakásunkig jut el a bútor, de össze is szerelik és a helyére is állítják igény esetén. Ez egy nagyon jó hír számunkra, mert így nem kell a cipekedéssel és az otthoni összeszereléssel bajlódni, így attól sem kell félni, hogy esetleg elveszítjük a termékre biztosított garanciát a szakszerűtlen összerakás miatt.

Mindenképp érdemes böngészni a kínálatunkat, mivel egytől-egyig kiváló minőségű bútoraink biztosan megelégedésére szolgálnak majd.