Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Ágyazható, ágyneműtartós sarokkanapé

Miért pont sarokkanapé? Miért olyan közkedvelt a vásárlóink körében, hogy az egyik leggyakrabban eladott termékeink közé tartozik? Utánajártunk.

Ülőhelyet biztosít

A sarokkanapé a legjobb megoldás, hogyha olyan ülőhelyre van szükségünk a nappaliban, ahová sok családtagot, barátot le lehet ültetni, ha arra van szükség. Hiszen ezzel majdnem dupla annyi hely van, amit el lehet foglalni, mint egy hagyományos kanapé esetén. Arról nem is beszélve, hogy ha nem a hagyományos módon, a falra tesszük az oldalát, akkor remek térelválasztóként is funkciónál. Ez olyan lakásokban praktikus, ahol kevés a hely, és mintegy jelzésértékkel, a kanapé végétől kezdődik a nappali.

Persze ezt a megoldást nem mindenki szereti, hiszen nagyban megtöri a teret, de épp ez a jó benne, hogy kedvünkre variálhatunk vele. Ez főleg akkor igaz, hogy ha igény esetén cserélhető az iránya. Így tuti nem lehet melléfogni, még akkor sem, ha vásárlás előtt nem döntöttük el, hogy milyen módon fogjuk elhelyezni.

Az ágyazható, ágyneműtartós sarokkanapé fekvőhelyet biztosít

Ha eljön az este, akkor pedig fekvőhelyként is szolgál, mivel a sarokkanapéink többsége ágyazható, ágyneműtartós. Pár mozdulattal, könnyedén alakítható éjszakára ággyá, amin 2 személy kényelmesen elfér. Az egyik közkedvelt termékünk a Requiem sarokülő polcos karral, ami amellett, hogy kellően nagy, ritkaság is, mivel a sarokkanapéink jelentős része nem rendelkezik fix karral, hanem általában párnák látják el ezt a funkciót. Ez a sarokülő elég nagy ágyneműtartóval rendelkezik, tehát kényelmesen belefér a 2 személy ágyneműje. Ez azért is fontos, mivel, ha egy kanapénak -legyen szó hagyományos vagy sarokkanapéról - nem tartozéka az ágyneműtartó, akkor az roppant kellemetlen, mivel az ágyneműket valahová tenni kell nappalra. Ebben az esetben szokott képbe kerülni az ágynemű tárolására használt szekrény, ami alapvetően nem is nagy probléma, de ha valaki kanapét választ állandó alvásra, az azt sugallja, hogy nem bővelkedik helyben a lakásban. Akkor pedig nem kell még egy, nem is kicsi bútordarab, ami egyéb funkciót nem tölt be.

Nagyon praktikus, ha a sarokkanapénk könnyen nyitható, vagyis nem kell egy sor tornagyakorlatot bemutatni ahhoz, hogy ha végre álomra szeretnénk hajtani a fejünket. Ezeknél a sarokkanapéknál csak előre kell húzni az ülőfelületet, ami következtében láthatóvá válik az ágyneműtartó. A teljes fekvőfelület pedig a bukótámla lehajtásával válik használhatóvá. A rajta lévő matrac jó minőségű habszivacs, így igazán kényelmes pihenést nyújt a mindennapokban.Ha pedig ez nem lenne elegendő, extra szivacsos és ortopéd rugós változatban is rendelhető, attól függően, hogy mekkora terhelésnek van kitéve, valamint ki mit tart kényelmesnek. Ezt a sarokkanapét, a fentiekkel ellentétben nem ajánlott szabadon állva elhelyezni. Ha szabadon elhelyezhető opciót keresnénk, akkor inkább az L alakú Rió sarokülőt ajánljuk, mivel a merev támláinak köszönhetően térben is kitűnően használható. Fontos, hogy vásárlás előtt ne felejtsék el meghatározni a sarokülő irányát, hogy ne érje készületlenül a helyszínen.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal, vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe, hogy meggyőződhessen arról, hogy nálunk a legjobb minőséget kapja!