Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Kihúzható ágy mindennapos használatra

A minap kaptunk egy olvasói levelet, amit változtatás nélkül közlünk.

„Elmesélem az egész történetünket, hátha mások számára is hasznos lehet. Nagyjából 2 hónapja döntöttük el a férjemmel, hogy kicsit át kell rendeznünk a lakást, mivel érkezik a trónörökös. Az egyik szobát gyerekszobának fogjuk megcsinálni, azzal nincs is semmi probléma, ezzel a szobával kapcsolatban nagy köztünk az egyetértés.

Már csak a mi alvóhelyünk kérdése maradt nyitott kérdés. Mivel életem párjának csak rossz tapasztalatai vannak a kihúzhatós kanapéval kapcsolatban, ezért ő a legmesszebb menőkig elzárkózik annak az ötletétől, hogy kanapén aludjunk a továbbiakban. Mivel én ragaszkodom ahhoz, hogy a nappali tartsa meg a nappali jellegét, tehát az életterünk ne csökkenjen, ezért én mindenképp a kanapét preferálom, hiszen a franciaágy, legyen az bármilyen szuper, akkor is helyet vesz el a hasznos területből. Nagy nehezen sikerült rávennem a páromat arra, hogy jöjjön el velem az Önök bemutatótermébe, hogy legalább lássa, hogy milyen kihúzható ágyat szeretnék mindennapos alvásra.


A bemutatóteremben rögtön kinéztem néhány kanapét (ő persze franciaágyat, de most nem azért jöttünk), amit a helyszínen meg is nézhettünk és ki is próbálhattunk. Először elég kétkedve fogadta, hogy jó ötlet lehet egy kanapé a mindennapos alvásra. Majd mikor kinyitottuk, meglepve tapasztalta, hogy a fekvőfelület egy részből tevődik össze, tehát már nem feltétlen kötelező tartozéka a derékfájás a kanapén való alvásnak. Mint megtudtuk, hogy a kanapékat megrendelhetjük rugós, illetve szivacsos variációban is, teherbírását illetően a rugósak nagyobb súlyúaknak valóak, ez csak minimális felárat jelent a szivacsosakhoz képest.

A helyszínen felmerült bennünk a gyerekszobába kerülő ülő- és fekvőhely kérdése is, amiben szintén találtunk kiállított segítséget, így kiválasztottunk egy duplatámlás heverőt is. A megrendelést leadtuk a honlapon, majd vártuk a bútor kiszállítását. 3 hét elteltével megérkeztek a várva várt kanapék. Szerencsére az elsőn lakunk, így a szállítóknak sem kellett olyan sokat cipekedniük, lévén a liftbe nem fértek be a megrendelt dolgok. Mivel kértük a termékek összeszerelését is, így a szállító srácok ott helyben össze is rakták, amit így utólag megfigyelve nem is gond, nekünk sokkal tovább tartott volna.

Az első este kellemes meglepetést okozott mindkettőnknek, mivel a férjem továbbra is szkeptikusan fogadta a kanapé ötletét, de úgy érzem végül sikerült meggyőzni, hogy egy kanapé lehet jó ágy. Mivel nekem így várandósan kifejezetten kényelmesebb egy kemény felületről felállni, mint egy puháról, így én különösen örültem az új családtagnak. Biztos, ami biztos alapon kipróbáltam az egyik éjjeli alvásnál a heverőt is, ami annyira kényelmesnek bizonyult, hogy már el sem tudom dönteni, hogy hol aludjak. Sőt később, mikor megszületik a baba, lesz-e értelme visszamenni a saját ágyunkba, vagy gyakran ott ragadok a gyermekszobában?! Nagyon köszönjük a jó minőségű és korrekt áron elérhető fekvőhelyeiket!”

A fentieket olvasva, reméljük megnyugodnak, hogy kanapéinkat ténylegesen állandó alvásra fejlesztették ki, azok kifejezetten jót tesznek a nyugodt alvásra vágyóknak. Amennyiben bármi kérdésük lenne, keressenek minket bizalommal, igyekszünk mindenben segíteni.