Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 270


Felnyitható ágyneműtartós ágykeret

 A kényelmes alvás nem luxus. Mindenki számára elérhető, csak jól kell megválasztani, hogy hol kívánjuk álomra hajtani a fejünket.

Franciaágyak, ágykeretek

A legoptimálisabb ágyfajta a pihentető és kényelmes alvás tekintetében a jó minőségű franciaágy. Ha van helyünk és lehetőségünk akkor minden esetben emellett tegyük le a voksunkat, mivel ez az ágytípus van kitalálva a tényleges mindennapos alvásra. Általában szivacsos és rugós matraccal kaphatóak, melyek tökéletes alátámasztást nyújtanak a gerincnek. Méretét tekintve többféle kivitelben gyártják, a 140 x 200 centiméteres mérettől a 200 x 200 centis verzióig, bár ezek már ritkábbak. Nálunk a maximális méret a 180 x 200 centis, hiszen már ez is egy elég nagy fekvőfelület. Franciaágyak tekintetében is megkülönböztetünk ágykeretet és matracot, valamint egyben, készen kapható franciaágyat.

A nálunk kapható matracos ágykeretek esetében 12 különböző fajtát lehet rendelni, ezek mindegyike különböző, dekoratív és különböző méretben kapható. Elérhetőek 160 x 200, illetve 180 x 200-as méretben egyaránt. Szállítása és összeszerelése roppant egyszerű, mivel lapraszerelt állapotban a legszűkebb helyeken is elfér. Az egyik kedvencünk a Flóra ágykeret, ami ívelt háttámlájával és négyféle rendelhető textilbőr huzatával dísze lehet minden hálószobának. Ágyráccsal nem rendelkezik, hanem bútorlapos matractartóval készül, mivel a kapható matracainkkal, anélkül is megfelelő kényelmet és rugalmasságot biztosít.

A textilbőr bevonatnak hála a keret könnyen tisztítható, ahogy arról már a bőr ülőgarnitúra tisztításáról szóló cikkünkben írtunk. Könnyű szétszedni és összerakni is, bár az némi szakmai tapasztalatot igényel.

Matracok

Ha szó volt az ágykeretekről, nem mehetünk el szó nélkül a matracok mellett sem, hiszen anélkül nincs alvás, hiába a nagyon dekoratív ágykeret. A Clean ortopéd habszivacsmatrac 16 centi vastag ortopéd matrac, mely magában ötvözi a tökéletes kényelmet, a megbízható alátámasztást egy rugalmas matracban. Antiallergén matrac huzatának köszönhetően bárki használhatja, és ortopéd kialakításának hála keményen megtámasztja a gerincet. 2 oldalas kialakítású, egyik oldala az érzékeny és fájó ízületeknek, csípőnek és hátnak enyhet adó N35-ös szivacs és ortopéd HR37-es habból készül, míg másik oldala egy keményebb fekvőfelületet biztosít számunkra.

Számos jó tulajdonsággal rendelkezik, melyek között megtalálható:

·         puha, légáteresztő huzat, ami antiallergén, valamint impregnált bevonattal rendelkezik, ami nem engedi be a poratkákat, baktériumokat

·         kétzónás a fekvőfelülete, kétoldalasan használható

·         megszünteti a hátfájást, és javuló alvást biztosít

·         a kevesebb forgolódásnak hála frissebb az ébredés

·         7 zónás fekvőfelület biztosítja az egyenletes súlyelosztást

·         maximálisan 150 kilogrammig terhelhető személyenként

Ha nem a hagyományos franciaágyat részesíti előnyben, akkor mindenképp érdemes elgondolkodni a felnyitható ágykereten, ami a franciaágy kényelmét biztosítja, de a matracot Ön választhatja meg, személyes igényeinek megfelelően.