Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 271


Összecsukható kétszemélyes ágyak

Helyszűkében van? Kétszemélyes ágyra lenne szüksége, de csak kanapé fér be? Akkor ez a cikk Önnek szól!

Kinyitható kanapé

Kanapé és kanapé közt is van különbség. Az egyik általában előre húzható, 3 részből áll és lehetőleg időnkénti alvásra ajánlják, semmiképp sem minden napra. Természetesen, ha nincs más megoldás, akkor egy fedőmatrac sokat segíthet a dolgon, hogy ne legyen derékfájás a vége. Nálunk ilyen verziót nem találni, mivel az egészséges és pihentető alvás hívei vagyunk. Ami a legközelebb áll ehhez a kínálatunkban, a Jaguár kanapénkat,de ez is két részből áll, így a mindennapi alvás ezen is igazán kényelmes, hála az erősített ortopéd rugós fekvőfelületnek. 

Kanapék állandó alvásra

A nálunk kapható kanapék mindegyikét bátran ajánljuk állandó alvásra, mivel mindegyik úgy van kialakítva, hogy kímélje a hátat és a gerincet, így nem kell attól félni, hogy egyik nap derékfájással ébredünk. Ha mégis, akkor az nem valószínű, hogy az ágy miatt lesz.
Szerencsére azért sem kell aggódni, hogy a mindennapos használatban elhasználódik az ülőfelület, vagy esetleg veszít keménységéből, mivel kanapéink rendkívül strapabíróak.

A leginkább mindennapi alvásra tervezett kanapéink azok, amiket lehajthatós módszerrel lehet kétszemélyes ággyá alakítani. Mivel ennél a típusnál mindkét személy egy 200 centiméter hosszú és 70-80 centi széles felületen alszik, aminek a szivacsa egyben van, ezért,ha azt nézzük, olyan, mintha francia ágyon aludnának. Amennyiben azt a kis illesztést sem szeretnénk érezni, akkor tudjuk javasolni a fedőmatrac használatát, főleg, ha van olyan hely ahová el tudjuk tenni nappalra.

Sarokkanapék és sarokülők

A sarokkanapé sok nappali dísze, de ha egyben esti pihenőhelyként is funkcionál számunkra, akkor egy nagyon előnyös vásárt csináltunk. A sarokkanapékat főleg akkor ajánljuk, hogy a fentiekhez hasonlóan nincs sok helyünk, de minél több embert le szeretnénk ültetni, és van két üres falrészünk, ahová befér a sarokba. Az este beköszöntével pedig csak kihúzzuk az egyik ülőfelületet, majd ezzel elérhetővé válik az ágy másik fekvő része, amihez csak le kell hajtanunk a háttámlát. Webáruházunkban többféle sarokkanapé elérhető, mind rugós, mind szivacsos variációban, amik garantálják a pihentető alvást.

Ágyneműtartó tekintetében is bővelkedünk, szemben a sima kanapékkal, mivel itt mindkét ülőfelület alatt találunk egyet, így kényelmesen elfér az ágyneműnk mikor nincs rá szükség.
Nagy kedvencünk a Katrin sarokkanapé, aminek már ránézésre látszik, hogy különleges és egyedi az összeállítása. Kinyitása könnyű, nem kell vele sokat fáradni, ami nagy előny, hiszen, ha munka utána, fáradtan az ember lefeküdne, nem biztos, hogy erőemelő gyakorlatokhoz van még kedve ahhoz, hogy a fekhelyéhez jusson.

Jótanácsként megjegyeznénk, hogy ha mindennapi alvásra is funkcionál a kanapénk, akkor lehetőleg kerüljük a textilbőr szövet választását, mivel nyáron mindenünk hozzá ragad, télen pedig hideg, nem igazán érezhető rajta az ágy melege. Arról pedig nem is beszéltünk, hogy a lepedő hajlamos csúszkálni rajta.

Amennyiben úgy döntenek, hogy minket tisztelnek meg a bizalmukkal, várjuk megkeresésüket emailben vagy telefonon!