Oldalsáv

Mi is az a házba szállítás!?

Emeleti szolgáltatás

Avagy hogyan kelül fel a bútor a negyedikre....

Mi is az a házba szállítás?

A webáruházak és bútorüzletek 90% - ában a házba szállítás azt jelenti, hogy a szállítók felviszik a bútort az Ön lakásába, beállítják folyosóra vagy a szobába és mennek tovább!


Nálunk ez nem így működik!

Nézzünk egy példát egy franciaágy 3. emeletre való szállításáról!

A szállítóink felviszik a bútort az Ön lakásába az előre elkészített szobába, ahol kicsomagolják, felszerelik a lábakat, felszerelik a fejtámlát, behelyezik az ágyvasalatba  a rugókat, (nem egyszerű) majd a fekvőfelületet rácsúsztatják az ágyneműtartó vasalására!(nagyon nehéz)

Miután ez megtörtént bemutatják a helyes működését, és átadják használatra készen!

Kérésére a csomagolóanyagot (mint szemetet) ELVISZIK!

Ez a feladat minden esetben két személyes!

Ennek a szolgáltatásnak a hátránya, hogy fizetni kell érte, és a szállítás előtt el kell dönteni, hogy kérem vagy nem kérem!

A helyszínen már nem kérhető!

A szolgáltatás előnye az ellenértékhez viszonyítva többszöröse!

Mik is ezek az előnyök?

Szállítás napjára egy adott időpontra nem kell Önnek családból vagy a baráti körből 2-3 embert  mozgósítania, elég ha Ön vagy egy megbízott személy várja a szállítókat! Ugyebár az ingyenes baráti segítséget is valamikor viszonozni kell, és így már nem is olyan ingyenes :)

Megkímélik magukat attól, hogy egy rossz fogás, rossz mozdulat következtében kitekeredik a keze, becsípődik a dereka, megemeli magát, izomláztól sajog minden része, leverik a falat, kiszakítják akápitot, megsértik a franciaágyat!

Ha mi szállítunk házba a szállítási hibákból eredő felelősség  a miénk, nem fordulhat elő hogy szállítási sérült terméket kap, hisz úgy veszi át, hogy mindent lát! Ha bármilyen hibát észlel, azonnal a helyszínen a szállítóknak JELEZNI KELL! Ha nem tetszik, akkor át sem kell vennie és elhozzuk a bútort! Így időben és pénzben nagyon is mérhető fölösleges kellemetlenségektől kímélheti meg magát!


Fontos dolog, hogy a szakmai tapasztalat és gyakorlat  miatt ami nekünk 30 perces munka, az Önöknek 3 óra hosszát is igénybe vehet!
Minden esetben úgy kalkulálunk, hogy a liftek nem állnak rendelkezésre és kézi erővel kell felvinni a megrendelt bútort. Éppen ezért a lift megléte és alkalmazhatósága nem csökkenti a házba szállítás díjját!


Összefoglalva!  A mi házba szállításunk egy komplex szolgáltatás ami a felvitel mellett a bútor összeszerelését is tartalmazza!

Használja ki ezt a kényelmi szolgáltatást, és rendelje meg MERT MEGÉRI!