Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Kanapé- és fotelhuzatok szerteágazó kínálata

Kanapé- és fotelhuzatok szerteágazó kínálata

Egyre népszerűbbek a kárpitozott bútorok, és alapjaiban határozza meg egy-egy szoba hangulatát, hogy milyen a kanapé- és fotelhuzatok kínálata a webáruházakban. Hiszen egyrészt szeretnénk, hogy legújabb bútorunk kárpitja illeszkedjen a már meglévő bútorok és a szoba dizájnjához, másrészt előfordulhat, hogy szeretnénk lecserélni a meglévő huzatot.

Szükséges kiegészítő bútorok

Napjainkban szinte minden bútornál már alapvető követelmény, hogy többfunkciós és esetleg még mobilis is legyen. Persze az olyan fajták esetében, mint a franciaágy, ez nem szempont, de egy komód, előszobaszekrény vagy egy fotel kiválasztásánál már szóba jön a sokrétű felhasználás igénye.

Ez utóbbinál különösen fontos a multifunkcionalitás. Webáruházunk fotelek, fotelágyak kínálatában látható, hogy arra törekszünk, hogy minél nagyobb választékból tudjon Ön is meríteni mind formatervezés, mind pedig használatbavétel szempontjából. Ugyanis a fotelek esetében az egyik lényeges kitétel, hogy betöltse az ülőalkalmatosság szerepét is. Előny továbbá, ha az adott fotel könnyű, lehetőség van a mozgatására, hiszen bármikor megtörténhet, hogy át kell vinni egyik helyiségből a másikba, vagy éppen odahúzni egy ágy vagy asztal mellé.

Kulcsfontosságú azonban már egyre több háztartásban, hogy lehessen fekhelyként is használni. Sokszor megeshet, hogy egy nálunk vendégeskedő családtag vagy barát már nem akar éjszaka hazaindulni, és inkább nálunk töltené az éjszakát. Ilyenkor a leggyorsabb megoldás egy fotelágy kinyitása a számára.

Kanapé- és fotelhuzatok – hogyan válasszak?

Ha már megvan annak eldöntése, hogy egy kétszemélyes kanapéágy vagy inkább egy vagy két darab egyszemélyes fotelágy megvásárlása a cél, akkor az is megfontolandó, hogy milyen kárpit kerüljön rá. Elsőre talán furcsán hangzik, hogy itt is figyelembe kell venni, kik élnek egy fedél alatt és milyen szokásokkal rendelkeznek a mindennapokban. Ha kisgyermekes család szeretne egy fotelt vásárolni, vagy netán még egy-két házikedvenc is akad a lakásban, akik bejárósak, akkor mindenképpen egy könnyebben tisztítható, strapabíróbb anyagot kell választani.

Webáruházunk minden bútorvásárlásnál egy szövetkeresővel segíti az Ön döntését. Itt kategóriákra bontva találhatja meg az egyes típusokat, de a keresőbe konkrét anyagfajtát is beírhat. Bizonyos bútoraink esetében akár több száz szövetből is választhat. Ilyen például a Joga fotelágy extra szivacsos kivitelben, amely változatos színekben elérhető. Sőt, arra is van mód, hogy három különböző szövetet válasszunk ehhez a fotelágyhoz. Egyet az ülőfelület szövetéhez, egyet a karfához, és egyet a párnához is ki lehet jelölni. Így Ön döntheti el, hogy egyszínű vagy többszínű legyen végül az új bútora.

A nagy rohanásban is segítség!

Sokszor előfordul, hogy a tennivalók folyamán szeretnénk kicsit megállni, csak leülni néhány percre. Ilyenkor is nagyon jó szolgálatot tesz egy fotel, amely bármikor ággyá alakítható. A karfái révén jó lehetőséget teremt arra is, hogy bekuckózzunk egy takaróval, egy forró teával és egy jó olvasnivalóval.

Ahogy webáruházunkban minden fekhely, úgy a fotelágyak is ágyneműtartósak, amelyek szintén a multifunkcionalitását erősítik, mivel tárolónak is kiváló! Elpakolhatjuk ide azt a pót ágyneműszettet, amit kimondottan a vendégeink számára tartogatunk.

Nálunk további fekvésre alkalmas bútorokat is találhat, ha netán le szeretné cserélni valamelyik megszokott darabját. Franciaágy és kanapék tekintetében is terjedelmes a kínálatunk. Ha további információra kíváncsi bútorainkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keresse kollégáinkat elérhetőségeinken.