Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Nagy méretű sarok ülőgarnitúra, azaz a nappali középpontja

Nagy méretű sarok ülőgarnitúra, azaz a nappali középpontja

Egy lakáson belül a nappali berendezése olyan szempontból talán a legfontosabb, hogy ennek a helyiségnek a stílusa, hangulata, otthonossága alapjaiban határozza meg az egész lakás milyenségét, ennélfogva egy ott elhelyezett nagy méretű sarok ülőgarnitúra önmagában képes döntő jelentőséggel bírni akár az egész lakás kisugárzására is.

A lakás lelke, a nappali

A nappali általában az a hely, ahol az ébren töltött időnkben a legtöbbet tartózkodunk, itt éljük családi életünket, itt folynak a megbeszélések, a családi tévézések, de még az otthonunkba meghívott vendégek is jellemzően a nappalinkat ismerik meg a legjobban a nálunk töltött idő alatt.

Amerikai konyhás nappali esetén itt zajlanak a közös étkezések, így joggal mondható, hogy ez a központi helye a lakásnak, egyszóval ez a helyiség a lakás szíve. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen berendezéssel látjuk el, hogy az enteriőr mennyire tud otthonos hangulatot, praktikusságot, szépséget sugározni.

Fekvőhelyek széles választéka

Egy lakásba belépve, túl az előszobán általában a nappaliba érkezünk, és az első, amin megakad a szemünk, az az ülőgarnitúra. Ezért különös jelentőséggel bír, hogy milyen stílusú, kárpitozású és méretű az a garnitúra.

A nappali alapterülete jellemzően befolyásolja a választható kanapé nagyságát, és egy tágas nappaliban leginkább egy nagy méretű sarok ülőgarnitúra az, amely képes arra, hogy kitöltse a tágas teret és magával ragadja a belépőket.

Nálunk, a Nonstop Bútornál a sarokkanapék és más fekvőhelyek típusai is megtalálhatók. Minden bútort a kiváló minőség, valamint a széles választék jellemez, a személyre szabhatóság pedig a gyártó és forgalmazó együttes megléte miatt magától értetődő.

Katrin kanapé, az egyik nagy méretű sarok ülőgarnitúra

A Nonstop Bútornál a széles választék nem csak úgy értendő, hogy a vásárló kiválasztja a neki leginkább megfelelő bútort. Mivel cégünk a tervezéstől a gyártáson át a forgalmazásig minden folyamatban részt vesz, így vevőink páratlanul nagy beleszólással rendelkeznek a tekintetben, hogy milyen legyen a kiválasztott bútor színvilága, de akár szerkezeti kérdésekben is megvalósítható a kívánságuk.

Ez történik a Katrin sarokkanapé esetében is, ahol széles mintaskáláról választható ki a textil, a kanapé szövete, mintás szövet esetén külön-külön is, valamint a tartozékként járó párnák esetében is igénybe vehető ez a szolgáltatás.

Ülőbútorok nélkül nincs nappali

Mivel otthonunkban jellemzően nem azért tartózkodunk, hogy álldogáljunk, így egészen biztos, hogy a nappali berendezései között is hangsúlyos szerep jut a foteleknek, ülőgarnitúráknak, a különféle ülőalkalmatosságoknak. Ezen termékkategórián belül pedig a legpraktikusabb, leginkább kényelmes megoldás az ülőgarnitúra alkalmazása, a nagy méretű sarok ülőgarnitúrák pedig pazar helykihasználásukkal hívják fel magukra a figyelmet.

A kínálatunkban megjelenő sarok ülőgarnitúrák eleganciája, kényelme minden pillanatban csak megerősíti a használójában azt az érzést, miszerint jól választott. A nagyszerű ár, a piacon egyedülálló szolgáltatások és garanciális feltételek pedig a szívünk után az eszünket is meggyőzik a kiváló választás tényéről.

A kínálatban szereplő sarokgarnitúrák ágyneműtartós kivitelben készülnek és ággyá, fekvőhellyé alakításuk is gyerekjáték. Az ágyneműtartó szellőző kapszulákkal ellátott, a bútor megvásárlás után házhoz szállítással, otthoni összeszereléssel is kérhető. Így megszüntethetők a szállításból és összeszerelésből adódó esetleges garanciális panaszok. Részletekről tájékozódjon honlapunk elérhetőségeinek valamelyikén!