Oldalsáv

Kategóriák


Minden címke 272


Egyszemélyes fotelágy elhelyezése a lakásban

Egyszemélyes fotelágy elhelyezése a lakásban

Akár minigarzon, akár 100 nm, egy egyszemélyes fotelágy mindig jól jöhet a lakásba. Hogy miért? Nappal egy meglehetősen hasznos kis bútordarab, éjjel pedig akár vendégágyként is funkcionálhat. De vajon melyik helyiségben miért jó?

Egyszemélyes fotelágy a nappaliban elhelyezve

A nappali az az élettér, ahol minden zajlik. Itt szükség van jó sok férőhelyre, hogy mindenki számára kényelmes legyen. Ha mondjuk van egy hagyományos kanapé, de még szükség van arra, hogy még többen elférjünk rajta, akkor ebben az esetben a legjobb választás egy egyszemélyes fotelágy vagy épp fotel. Főleg azért praktikus, mivel nem cserélhetünk állandóan kanapét a család vagy épp baráti kör méretének változásai tekintetében. Tehát ilyenkor egy másik variációban kell gondolkodnunk, amikor lehet, hogy egy fotel megoldja a problémánkat.

Éjszaka is jó választás, főleg, ha vendégünk van, hiszen azáltal, hogy kinyitható, egy plusz fekhelyet nyerhetünk általa. Nem kell más, mint megágyazni, és már adott is az éjszakai pihenés.


Amennyiben pedig egyedül élünk, akkor még jobb, hiszen meglehetősen helytakarékos, bár nehéz és kényelmetlen rajta összebújva aludni, ha úgy hozná a sors.

Amikor gyermek érkezik

Akinek született már gyerek a családban, az tudja, hogy a babaszoba egyik kötelező eleme egy kényelmes fotel, ahol össze lehet bújni az etetés idejére. Van, aki egy hagyományos fotellel oldja meg ezt, míg mások inkább a kinyitható egyszemélyes fotelágyra esküsznek, mert további előnyökkel is rendelkezik.
Amíg pici a baba, addig meglehetősen gyakran kell hozzá kelni éjszakánként. Mert éhes, fáj a pocakja, vagy épp megijed valamitől. Ilyenkor vagy sétával és testközelséggel lehet megnyugtatni vagy egy kis összebújással. Ilyenkor van rendkívül nagy szerepe, hogy milyen is a szobában lévő ülőalkalmatosság. Amennyiben egy sima fotel, akkor ha abban elszenderedünk, az korántsem kényelmes, így nem csoda, ha utána úgy érezzük magunkat, mint akit kerékbe törtek.

A legjobb megoldás az, ha egy egyszemélyes fotelágyat választunk, mivel azt este kinyitjuk, és ha éjszaka kelni kell a babához, akkor elég csak kényelembe helyeznünk magunkat és a picit, míg megnyugszik. Sőt, ha úgy tartja kedvünk, akár ott is alhatunk egész éjszakára, hiszen a többségük meglehetősen kényelmes darab.

Kínálatunkban többféle fotelágy közül válogathat mindenki, az egészen egyszerű daraboktól kezdve a kicsit extrábbakig. Van, amelyik karfával rendelkezik, míg mások egyáltalán nem.

Gyerekszobába

Ha már itt tartunk, akkor a gyerekszobába is tökéletes választás egy jó minőségű fotelágy. Egyrészt egy jó ülőhely a gyermeknek, ahova be tud kuckózni, amikor kedve tartja, akár egy jó mesekönyvvel, vagy akár egy bunkert is építhet, ha egy karfával ellátottat választunk.

Amikor pedig eljön az az időszak, hogy a kis barátai nála aludnának, akkor nem kell azon törni a fejünket, hogy hova fektessük. Elég csak kinyitni, és már indulhat is az ottalvós buli. Garantáltan értékelni fogja minden gyermek, hogy kalandos és emlékezetes éjszakának néznek elébe.

Mindenképp érdemes a választás előtt alaposan lemérni, hogy hova és mekkora darab fér be, mert később sokkal nehezebb rajta módosítani.

Nem találta még meg a tökéletes, kinyitható egyszemélyes fotelágyat? Nézzen körül kínálatunkban, és válogasson kedvére! Ha pedig elakadna, akkor keressen minket bizalommal, hogy segíthessünk!